Valitse maaValitse maa
Suomi – Lattiat kodin tiloihin

Kaunis ja kestävä laminaatti!

Laminaattilattiamme eivät ole vain helppoja asentaa, helpppohoitoisia ja kestäviä, vaan myös niin edullisia että sinulle jää rahaa myös muuhun kodin sisustukseen. Niiden ulkonäkö on luonnollinen ja hienostunut, ja valittavissa on useita ominaisuuksia ja paksuuksia eri sävyissä klassisesta ja eksottisesta puusta kiveen ja jännittäviin trendikuvioihin.

Kestävä laminaattilattia

Lattia joka yllättää

Laminaatti on hyvä eteisen lattia

Tervetuloa kotiin

Ulkokenkien, lastenvaunujen, polkupyörien sekä märkien tassujen ja jalkojen tuomaa hiekkaa ja loskaa. Eteinen on kodin tiloista se, joka altistuu eniten kulutukselle niin aurinkoisina kuin sateisinakin päivinä. Eteisen lattian on kestettävä kovaa kulutusta, ja lisäksi sen on oltava helposti puhtaana pidettävä.

Laminaatti sopii olohuoneen lattiaan

Täydellisiä lattioita koti-iltoihin ja juhliin

Olohuone tarjoaa hyvät puitteet oman persoonallisen tyylin ilmaisuun sisustuksen ja muotoilun avulla. Tutustu esimerkiksi uuteen upeaan kalanruotokuosiin Lamin'art-sarjassa.

Laminaatti on kestävä keittiön lattia

Viihtyisä ja kestävä keittiö

Keittiö on nykyisin suositumpi paikka kuin koskaan ennen, ja se kilpaileekin olohuoneen kanssa asemasta kodin keskipisteenä. Keittiössä laitetaan ruokaa, mutta myös vietetään aikaa vieraiden kanssa.

Kotitoimiston lattiaan laminaattia

Käytännöllinen kotitoimisto

Nykyisin moni työskentelee kotoa käsin osa- tai täysipäiväisesti, jolloin on tärkeää, että työhuone on sekä viihtyisä että käytännöllinen. Welcome-mallisto on antistaattinen, joten se sopii erityisen hyvin kotikonttoriin.

Laminaattia makuuhuoneen lattiaan v

Uusi päivä

…uudessa uudessa, kauniissa makuuhuoneessa. Haaveiletko uudesta makuuhuoneen lattiasta? Inspiroidu uuden mallistomme laajasta kuviovalikoimasta.

Laminaatti on kestävä lastenhuoneen lattia

Hauskoja, kestäviä huoneita sinulle ja lapsille

Laminaattilattiamme ovat helppoja asentaa, puhdistaa ja vaihtaa. Nämä ominaisuudet ovat arvossaan erityisesti lastenhuoneen sisustuksessa. Mallistomme vaihtoehdoista löydät kestäviä, helppohoitoisia ja ääntä vaimentavia lattioita, joiden kuviot sopivat niin vallattomille pikkulapsille kuin trenditietoisille teineillekin.

Lukkopontin ansiosta laminaatti on nopea ja helppo asentaa

Jaa