Valitse maaValitse maa
Suomi – Lattiat kodin tiloihin

Vedenpitävä kylpyhuone!

Kylpyhuoneille asetetaan nykyään suuria vaatimuksia. Suihkua ja kylpyammetta käytetään paljon, joten lattian ja seinien vesitiiviyteen pitää voida luottaa. Tarkettin Aquarelle -märkätilan lattian- ja seinänpäällysteet ovat turvallinen valinta. Anna ammattilaisen tehdä märkätilojen asennustyöt. 

Lisää kysymyksiä ja vastauksia märkätilojen tuotteista

 

Herkulliset värit ja kuviot
Tarkett Aquarelle -mallistossa on paljon värejä ja kuoseja. Lattia, seinä ja boordi - kaikki väreiltään yhteensopivia!

 

Helppohoitoista ja kestävää!
Lattian ja seinät voi helposti kuivata kumilastalla. Seinien puhdistukseen voit käyttää pehmeää sientä, haaleaa vettä ja hiukan tiskiainetta. Tarvittaessa käytä harjaa. Jos materiaaleissa on kalkkijäämiä, voi ne poistaa helposti kaupoista saatavalla kalkinpoistoaineella.  

Anna ammattilaisen hoitaa asennus
Märkätila ei ole "tee-se-itse" -huone. Märkätilojen lattian- ja seinänpäällysteiden asennuksessa tulisi luottaa ammattilaisen apuun. Materiaalimme ovat vedenpitäviä, vahvoja, kestäviä ja joustavia. Kaikkien saumojen tulisi ehdottomasti olla vedenpitäviä, joten ne lankahitsataan. Asennustyö pitää siksi jättää alan ammattilaisen hoidettavaksi. Kysy lisää jälleenmyyjiltä. 

Vaaka-asennusta käyttäen tiivis seinä

Vaaka-asennusta käyttämällä saadaan märkätilaan hyvä ja tiivis seinä, jossa on mahdollisimman vähän saumoja. Sen sijaan, että seinänpäällyste asennettaisiin vuota kerrallaan, laitetaan matto vaakasuunnassa seinälle. Parhaassa tapauksessa pärjätään yhdellä saumakohtalla. Katon ja seinämaton väliin jäävään tilaan voidaan laittaa sopiva boordi, jolloin saadaan siisti ja tiivis lopputulos.

-> Tuotteiden hinnat saat jälleenmyyjiltä!