Valitse maaValitse maa
Suomi – Lattiat kodin tiloihin

Vinyylilattioidemme uudet modernit kuosit

Tarkettin vinyylimatto Trend

LATTIA JONKA KANSSA ON HELPPO ELÄÄ

Vinyylilattiamme on kehitetty sinulle joka olet kiinnostunut persoonnallisesta sisustuksesta mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin. Uusien muovimattojen design on moderni, ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia - mutta myös mukavia jalan alla.

Me Tarkettilla teemme jatkuvaa työtä lattioidemme designin, toiminnallisuuden ja ympäristöominaisuuksien parantamiseksi. Haluamme valmistaa lattiioita, jotka edistävät hyvää sisäympäristöä. Kaikki vinyylilattiamme ovat ftalaatittomia ja niiden päästöt ovat erittäin alhaiset.

Valitse oma tyylisi keittöön...

vinyylimatto on hyvä keittiön lattia

Keittiö ei vain ole kodin sydän. Se on huone, joka joutuu kovimmalle kulutukselle modernissa kodissa. Tämän vuoden mallistosta löytyy sekä houkuttelevia graafisia kuoseja että selkeitä puu- ja kivikuoseja.

Tarkett vinyylimatto

Vinyylilattia on käytännöllinen, kestävä, helppohoitoinen ja mukava jalan alla. Lattian suojaava pintakerros helpottaa siivousta. Lyhyesti sanottuna, vinyyli on täydellinen keittiön lattia!

...eteiseen

Tarkett vinyylilattia eteisessä

Vinyylilattialla on monia etuja, mm. laaja valikoima upeita kuvioita sekä käytännölliset ominaisuudet.

Vinyylilattia on nopea ja helppo siivota kun saat yllätysvieraita. Laadukkaan pintakäsittelyn ansiosta lika ei tartu lattian. Vinkki: hyvät ovimatot ulko-oven molemmin puolin vähentävät tehokkaasti hiekan ja kosteuden kulkeutumista sisään!

...lastenhuoneeseen

vinyylimatto on hyvä valinta lastenhuoneeseen

Vinyylimatto on unelmalattia lastenhuoneeseen: hiljainen ja helppo pitää puhtaana. Vinyylimatto on yksi markkinoiden hiljaisimmista lattiamateriaaleista. Hyvää sisäympäristöä edistää myös 100 % ftalaatiton materiaali.

nuoren huone vinyylilattia

Käytännöllinen ja kestävä lattia, joka pitää pintansa aktiivisen perhe-elämän pyörteissä, mutta on myös designin puolesta kiinnostava moderniin kotiin.

Jaa