Valitse maaValitse maa
Suomi – Lattiat kodin tiloihin

Keittiö

Keittiön lattia joutuu kovalle kulutukselle: vettä roiskuu, tavaroita tippuu, tuoleja vedellään edestakaisin jne. Keittiössä seisotaan paljon, joten kulutuksenkeston lisäksi mukavuus on tärkeää.

Vinyylilattia joustaa hieman ja tuntuu mukavalta jalan alla. Vinyyli myös pehmentää iskuja. Mitä tapahtuu jos tiputat lasin kivilattialle? Pehmeällä vinyylilattialla tämä ei yleensä aiheuta mitään vahinkoa. Suojaavan pintakerroksen ansiosta lattia on myös helppo puhdistaa. Vinyyli on käytännöllinen, kestävä, mukava ja helppohoitoinen, siksi se on täydellinen valinta varsinkin lapsiperheen keittiön lattiaan.

Myös laminaatti on hyvä keittiön lattia. Tarkettin kestävä ja helppohoitoinen laminaattilattia on turvallinen valinta keittiöön. Siinä on kestävä kulutuskerros ja silikonivahvisteiset saumat, jotka ehkäisevät tehokkaasti kosteuden tunkeutumisen lattian rakenteeseen. 

Myös puulattian voi laittaa keittiöön, sillä Tarkettin käyttämä Proteco-lakka on markkinoiden vahvimpia. Muista kuitenkin pyyhkiä mahdolliset vesiroiskeet heti pois lattialta.

Laminaattilattiat

Laminaattilattiat

Viva

Parketti

Vinyylilattiat

Vinyylilattiat

Vinyylilattiamme ovat kestäviä, helppohoitoisia ja miellyttävän pehmeitä ja hiljaisia jalkojen alla. Koska haluamme ottaa huomioon myös terveellisemmän asuinympäristön, olemme päättäneet lopettaa...