Valitse maaValitse maa
Suomi – Lattiat kodin tiloihin

Lastenhuone

Lastenhuoneen lattian pitää kestää kolhuja ja olla helposti siivottava. Vinyyli- eli muovilattia on myös hyvä vaihtoehto lastenhuoneeseen: joustava, akustinen ja helppohoitoinen.Tutustu myös uuteen lankkumuotoiseen vinyylilattiaan: Starfloor Click. Tarkett panostaa jatkuvasti tuoteturvallisuuteen ja ympäristötyöhön, josta viimeisen osoitus on päätös poistaa kaikista vinyylilattioista ftalaatit vuoden 2014 aikana. 

Laminaattilattia on kestävä ja helppohoitoinen, ja mallistostamme löydät trendikkäät kuviot lapsille ja nuorille. SoundLogic-malliston lattiat parantavat huoneen akustiikkaa.

Tekstiilimatto eli kokolattiamatto on hyvä vaihtoehto lastenhuoneen lattiamateriaaliksi. Se on helppohoitoinen, vaimentaa ääntä, ei pölyä, ja tuntuu pehmeältä ja lämpimältä. Alla olevien rullatavarana myytävien tekstiilimattojen lisäksi valikoimissamme on tekstiililaattoja.

Laminaattilattiat

Laminaattilattiat

Viva

Parketti

Vinyylilattiat

Vinyylilattiat

Vinyylilattiamme ovat kestäviä, helppohoitoisia ja miellyttävän pehmeitä ja hiljaisia jalkojen alla. Koska haluamme ottaa huomioon myös terveellisemmän asuinympäristön, olemme päättäneet lopettaa...