Valitse maaValitse maa
Suomi – Lattiat kodin tiloihin

Märkätilan seinänpäällysteet

Picture of <em>Märkätilan seinänpäällysteet</em>

Persoonallinen kylpyhuone! Hieno, käytännöllinen ja turvallinen! Kylpyhuone on huone, jossa design ja toiminnallisuus kohtaavat. Materiaalien pitää olla hyvännäköisiä, mutta samalla helppohoitoisia, hygieenisiä, käytännöllisiä sekä kestäviä. Vesitiiviys on kaiken A ja O. Kaiken tämän löydät uudesta Aquarelle-valikoimasta!

  • Kylpyhuoneessa design ja toiminnallisuus kohtaavat. Materiaalien pitää olla helppohoitoisia, hygieenisiä ja käytännöllisiä. Aquarellen uuden laajan malliston avulla voit luoda lähes 10 000 yhdistelmää.

    Uusi Aquarelle-mallisto on suunniteltu silmällä pitäen nykyisiä ja tulevia sisustustrendejä. Mallistoon on yhdistelty luonnon inspiroimia sävyjä, rohkeampia värejä sekä graafisia kuoseja...

  • Kaikki kuosit seinänpäällystemallistossa voidaan asentaa vaakatasoon (voidaan asentaa myös perinteisellä tavalla). Boordi on suunniteltu peittämään seinän ja katon välinen tila vaakasuuntaan asennettaessa. Kaikki boordit ovat sävyltään joko hieman vaaleampia tai tummempia kuin seinänpäällyste. Leveys 49 cm.