Valitse maaValitse maa
Suomi – Lattiat kodin tiloihin

Vinyylilattiat

Picture of <em>Vinyylilattiat</em>

Vinyylilattiamme ovat kestäviä, helppohoitoisia ja miellyttävän pehmeitä ja hiljaisia jalkojen alla. Koska haluamme ottaa huomioon myös terveellisemmän asuinympäristön, olemme päättäneet lopettaa ftalaattien käytön vinyylilattioissamme. Alla olevat tuottet ovat vinyylirullamallistoja, lisäksi valikoimassamme löytyy lukkopontillinen vinyylilankku, Starfloor Click.

  • Käytännöllinen vinyylilattia kodin tiloihin, joissa kulutus on kevyempää kuten makuuhuone. Puhkikulumisen takuu kotikäytössä 5v.

    Olemme siirtyneet käyttämään ftalaatitonta teknologiaa kaikissa muovilattioiden valmistusyksiköissämme. Ftalaatittomat muovin pehmitinaineet, joita vastaisuudessa käytämme, ovat hyväksyttyjä myös elintarvikepakkauksissa ja alle kolmivuotiaille lapsille...

  • Extra on suosittu vinyylilattiamallisto, jonka upeista kuoseista voit valita kotiisi hienon lattian. Kulutusta kestävä materiaali sopii kaikkiin kodin huoneisiin, esimerkiksi keittiöön ja eteiseen. Mallistossa on 37 vaihtoehtoa - valitse omaan tyyliisi sopiva! Ftalaatiton ja alhaiset päästöt.

  • Texstyle on kulutusta kestävä huopapohjainen vinyylilattia, jolla on miellyttävä kävellä. Huopapohja myös vaimentaa ääntä. Ftalaatiton ja vähäpäästöinen. Lattia on kestävä ja helppohoitoinen ja siksi erinomainen valinta kodin tiloihin, joissa kulutus on kovaa kuten keittiöön, eteiseen tai olohuoneeseen.

  • Uusi moderni mallisto, jossa on iloisia värejä ja moderneja kuoseja. Kestävä, helppohoitoinen ja hyvä hinta-laatu -suhde. Vinyyli- eli muovimatto sopii kodin tiloihin, joissa on normaali kulutus, esimerkiksi keittiö, eteinen tai makuuhuone. Kestävän Extreme Protection -pintakäsittelyn ansiosta Tarkettin vinyylilattiat ovat helppohoitoisia. Kaksi mallistoa: Trend 200, jossa värikkäät Fabric-...

  • Kestävä, helppohoitoinen ja hyvä hinta-laatusuhde. Trend 240 -mallistossa löytyy trendikkäitä marokko-kuoseja, joiden avulla saat modernin tyylikään lattian esimerkiksi eteiseen tai keittiöön. Ftalaatiton ja vähäpäästöinen tuote edistää hyvän sisäympäristön syntymistä.

  • Kestävä, helppohoitoinen vinyylilattia, jolla on hyvä hinta-laatu-suhde. Trend-malliston vinyylimatoissa on moderneja ja rohkeita kuoseja, joilla saat trendikkään ilmeen kotiin. Ftalaatiton materiaali ja alhaiset päästöt edistävät hyvän sisäympäristön syntymistä.