Kylpyhuoneen lattiat ja seinät

Kylpyhuoneen lattiat ja seinät

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja siellä tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys. Tarkettin kylpyhuoneen lattia- ja seinämateriaaleilla on VT-märkätilahyväksyntä Ruotsissa ja PUR-pintakäsittely helpottaa puhtaanapitoa. Ammattilaisen tulisi aina tehdä kylpyhuoneen seinien ja lattioiden asennustyöt.

Kylpyhuoneen lattia- ja seinämateriaalit

Kylpyhuoneen lattian on oltava vesitiivis ja kestettävä muun muassa suihkusta, kylpyammeesta ja pyyhkeistä tuleva kosteus. Vinyylilattia on hyvä valinta kylpyhuoneeseen: ne ovat vesitiiviitä, helppoja puhdistaa ja miellyttäviä myös paljain jaloin kuljettaessa. Valittavana on monia eri värejä ja tyylejä, joilla leikitellä. Klassinen, leikkisä tai hienostunut – mikä kuvaa sinun tyyliäsi parhaiten? Anna ammattilaisen aina tehdä märkätilojen asennustyöt.


Kun valitset lattiaa varmista että otat huomioon seuraavat vaatimukset:

  • Vesitiiviys
  • Eristävät ominaisuudet
  • Helppohoitoisuus
  • Design-vaihtoehdot
     

Inspiroidu märkätilojen valikoimastamme

Uusia värejä - Aquarelle

Lanseeraamme uusia värejä ja kuoseja suositussa Aquarelle-mallistossa. Valikoimasta löytyy niin klassista marmoria, teollistyylistä kivi- ja betonikuosia, vuosisadan vaihteesta inspiraationsa saaneita kuoseja sekä lämpimiä puukuoseja.

Lattiat kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneen lattian on oltava vesitiivis ja kestettävä muun muassa suihkusta, kylpyammeesta ja pyyhkeistä tuleva kosteus. Vinyylilattia on hyvä valinta kylpyhuoneeseen: ne ovat vesitiiviitä, helppoja puhdistaa ja miellyttäviä myös paljain jaloin kuljettaessa.

Tehosteseinät kylpyhuoneisiin

Sinulle joka haluat uniikin kylpyhuoneen olemme luoneet tehosteseinät, se on kuin kuviotapetti, joka kestää märkätilaympäristössä. Voit käyttää niitä yhdellä seinällä tehosteena tai vaikka koko huoneessa.

Kylpyhuonetuotteemme

Kylpyhuoneen lattia- ja seinämateriaalit Aquarelle-mallistosta

Kylpyhuone on eräs kodin tärkeimmistä huoneista. Siellä paitsi peseydytään, myös rentoudutaan ja virkistäydytään. Kylpyhuoneessa tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys.

Käytännöllinen ja kaunis kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone jää monissa kodeissa vähäiselle huomiolle, eikä niissä usein vieraile muut, kuin talon oma väki. Valikoimamme märkätilamallistosta löytyy jokaiseen kotiin jotakin ja niillä on helppo luoda tyylikäs ja viihtyisä tila, jossa hoitaa arkipäivien kotiaskareet.