Vinyylimatot ja Muovimatot

Vinyylimatot ja Muovimatot

Tarkettin vinyyli- ja muovimatot ovat sinulle, joka pidät persoonallisesta sisustuksesta ja helppohoitoisista pinnoista. Valikoimamme muovi- ja vinyylattioista voit valita mieleisesi kuosin, asennustavan ja ominaisuudet.

Vinyyli- ja muovimattomme ovat yhtä tyylikkäitä kuin ne ovat mukavia ja hiljaisia jalan alla. Ne ovat myös kestäviä ja helppohoitoisia, niin kotona kuin julkisissakin tiloissa. Muovi- ja vinyylimattomme kestää niin lian koirien tassuista, kuin lasten leikit.

Suositut mallistomme ovat nyt saaneet uuden nimen. Olemme valmistaneet vinyyli- ja muovimattoja 1940-luvulta lähtien ja monista muovimatoistamme on jo tullut ikonisia. Siksi olemmekin lanseeranneet aikaisemmat mallistot uudelleen Iconik-nimen alla.

Tutustu vinyylilattioiden asennusohjeisiin täältä.

Inspiroidu vinyylimatoistamme

Muovimaton modernit kuosit

Muovimattomme on suunniteltu sinulle, joka haluat persoonallisen sisustuksen, mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin kuin siivoukseen. Muovimattojemme pinta kestää kulutusta ja tekee lattiasta helppohoitoisen. Lattia on lämmin ja hiljainen sekä mukavan tuntuinen jalan alla.

Vinyylimattovalikoimamme

Vinyylilattian asennus ja hoito

Vinyylilattian, vinyylilankun ja muovimaton asennusvinkkejä

Vinyylilattia, vinyylilankku ja muovimatto ovat käteviä asentaa. Esimerkiksi vinyylilankun ja vinyylilattian voi useimmiten asentaa vanhan muovimaton tai muun vanhan lattian päälle.

Vinyylilattian pesu ja hoito on helppoa

Muovimatto ja vinyylilankku ovat molemmat käytännöllisiä ja kestäviä kodin lattioita, ja niiden puhtaanapito on helppoa.