Vinyylilankut

Vinyylilankut

Starfloor Click -lattioistamme tuli menestysheti niiden markkinoille tulon jälkeen. Niitäon kutsuttu muun muassa täydellisiksiremonttilattioiksi. Lattioissa onasennusta helpottava kätevä lukkopontti,ja niiden leikkaamisesta syntyy vain vähänpölyä. Starfloor Click -lattiat ovat lisäksi niinohuita, että ne eivät kasvata liikaa korkeuttaja voidaan asentaa suoraan vanhan lattianpäälle, kunhan se on pinnaltaan kova jatasainen. Lattioiden avulla on helppomukauttaa huone toista käyttötarkoitustavarten tai luoda sinne uutta ilmettä.


Kuten muitakin vinyylilattioitamme, myösStarfloor Click -lattioita löytyy trendikkäängraafisissa kuoseissa sekä luonnollisinapuu- ja kivijäljitelminä. Ne tuntuvatmiellyttävältä jalan alla, kestävät likaa jakulutusta ja ovat helppohoitoisia jaftalaatittomia.

Vinyylilankut - Helposti asennettavaa designia

Starfloor Click on kulutusta kestävä vinyylilankku, joka on helppo asentaa lukkopontin ansiosta. Lattiaa on saatavana lankku- tai laattamuodossa. Vinyylilankku on miellyttävän tuntuinen jalan alla, ja helppo pitää puhtaana. Mallistossa on 3 kivikuosia laattamuodossa ja 18 upeaa puukuosia, osa leveänä lankkuna. Mallistossa on myös suosittuja 'marokkokuoseja', sekä trendikkäitä graafisia kuoseja. Lattian avulla on helppo uudistaa kodin ilmettä helposti, sillä sitä ei liimata vaan asennetaan uivaksi. Osassa malleja on uusi PLUS-pinta, jossa kohokuvioitu pintarakenne myötäilee puukuviota, ja tekee lattiasta luonnollisen näköisen.