Vinyylilankut ja Vinyylilaatat

Vinyylilankut ja Vinyylilaatat

Starfloor Click -vinyylilankuista tuli menestys heti niiden markkinoille tulon jälkeen. Valikoimaan on nyt tullut projektipuolelta tuttu iD Inspiration -vinyylilattiamallisto. Vinyylilaattojamme on kutsuttu muun muassa täydellisiksi remonttilattioiksi. Lankuissa ja laatoissa on asennusta helpottava kätevä lukkopontti ja niiden leikkaamisesta syntyy vain vähän pölyä. Starfloor Click ja iD Inspiration -vinyylilankut ovat lisäksi niin ohuita, että ne eivät kasvata juurikaan korkeutta ja ne voidaan asentaa suoraan vanhan lattian päälle, kunhan se on pinnaltaan kova ja tasainen. Vinyylilattioiden avulla on helppo mukauttaa huone toista käyttötarkoitusta varten tai luoda sinne kokonaan uusi ilme.


Kuten muitakin vinyylilattioitamme, myös Starfloor Click ja iD Inspiration -vinyylilankkuja löytyy trendikkään graafisissa laattakuvioissa sekä luonnollisina puu- ja kivijäljitelminä. Vinyylilankku tuntuu miellyttävältä jalan alla, se kestää likaa sekä kulutusta ja on helppohoitoinen ja ftalaatiton

Vinyylilankkuvalikoimamme

Akustoiva vinyylilankku

Starfloor Click Ultimate –vinyylilankussa on askelääntä vaimentava vaahtopohja, joka tekee kodistasi hiljaisemman ja viihtyisämmän. Mallistossa on 12 puu- ja 3 kivikuosia. Kestävän komposiittirungon ansiosta lattia kestää suuria lämpötilan vaihteluita ja se voidaan asentaa myös tiloihin, joissa on suuret ikkunat.

Vinyylilankut asennus ja hoito

Vinyylilattian, vinyylilankun ja muovimaton asennusvinkkejä

Vinyylilattia, vinyylilankku ja muovimatto ovat käteviä asentaa. Esimerkiksi vinyylilankun ja vinyylilattian voi useimmiten asentaa vanhan muovimaton tai muun vanhan lattian päälle.

Vinyylilattian pesu ja hoito on helppoa

Muovimatto ja vinyylilankku ovat molemmat käytännöllisiä ja kestäviä kodin lattioita, ja niiden puhtaanapito on helppoa.