Tuotteet
Listat viimeistelevät lattian
Listoja tarvitaan esimerkiksi peittämään parkettilattian ja seinän väliin jäävä liikuntasauma eli elämisvara. Valikoimissamme on myös paljon muita käteviä ja tyylikkäitä listoja kuten päätelista, eritasolista, T-profiililista ja askelmakulmalista, joilla saat viimeisteltyä puulattian.
Dokumentit
Tuotetuki
Hiljaisempi koti lattian avulla
Starfloor Click Ultimate on vinyylilankku, jossa on askelääntä vaimentava pohja valmiina. Lukkopontin ansiosta lattia on nopea ja helppo asentaa. Täydellinen lattia myös mökille, koska tuote kestää suurempia lämpötilan vaihteluita.
Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin
Tarinamme
Tarkett ja Design
Tuotekehitys Design
Meille töihin
Meille töihin
Mistä voin ostaa Tarkettin lattian?
Täältä voit etsiä paikkakunnan perusteella lähimmän jälleenmyyjän.
-
GREY LIMESTONE
Laminaatit

Lamin’Art - GREY LIMESTONE

Lamin'Art -mallistossa on kaksi tyylikästä ja ajatonta kalanruotokuviota. Kuvio on suunniteltu niin, että kappaleet muodostavat yhtenäisen pitkittäisen linjan ilman erottuvia liitoksia. Lyhyet sivut sulautuvat yhteen Tarkettin Infinite-designtekniikan ansiosta, ja lopputuloksena on yksinkertaisesti upea lattia. Ainutlaatuinen teknikka ei vaikuta asentamiseen, lattia on yhtä helppo ja nopea asentaa kuin muutkin laminaattimme. Saumat on suojattu käsittelyllä, joka ehkäisee kosteuden tunkeutumista saumoihin ja sitä kautta lattian rakenteeseen. Soveltuu kotikäyttöön tai julkisiin tiloihin. Valmistettu Saksassa, 25 vuoden takuu kotikäytössä.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
tuotetyyppi: Laminaattilattianpäällyste (EN 13329)
Luokitus julkisessa käytössä: 32 Normaali
Kokonaispaksuus: 8 mm
Neliöpaino: 7,480 kg/m²
Asennustapa: Lukkopontti
Lankku (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Lamin’Art -muoto tästä
0 vaihtoehto

Laminaatti

Käytännöllinen, kestävä ja tyylikäs! Nyt sinun ei tarvitse enää valita toiminnallisuuden ja designin välillä. Kun valitset Tarkettin laminaattilattian, saat kauniin lattian, jonka ominaisuudet ovat vailla vertaa. 

laminaatti ja kuulokkeet
Tekniset tiedot
Lue lisää Lamin’Art