Tuotteet
Listat viimeistelevät lattian
Listoja tarvitaan esimerkiksi peittämään parkettilattian ja seinän väliin jäävä liikuntasauma eli elämisvara. Valikoimissamme on myös paljon muita käteviä ja tyylikkäitä listoja kuten päätelista, eritasolista, T-profiililista ja askelmakulmalista, joilla saat viimeisteltyä puulattian.
Listat viimeistelevät parketin
Huoneet

Eteinen

Valitse eteiseen kestävä materiaali. Lattia altistuu kovalle kulutukselle kuten märille kengille, kuraisille tassuille ja hiekalle. Huomioi myös lattian helppohoitoisuus.

Makuuhuone

Makuuhuoneeseen kannattaa valita rentouttavia ja rauhallisia värejä, hyvä akustiikka ja lattia joka on myös mukava jalkojen alla. 

Kotitoimisto

Huolellisesti suunniteltu kotitoimisto ja sopiva lattianpäällyste auttavat virittäytymään oikeaan mielentilaan ja lisäävät luovuutta.

Lastenhuone

Lastenhuoneen lattian on kestettävä naarmuuntumista, tahroja ja painaumia, joten tilaan kannattaa valita kestävä lattiamateriaali.

Keittiö

Keittiö on kodin sydän, joten lattian valinnassa kestävyys ja helppohoitoisuus ovat tärkeitä kriteerejä.

Olohuone

Olohuone kuvastaa sisustustyyliäsi ja lattia on sen kruunu. Valitse lattia, joka sopii elämäntyyliisi, ja leikittele väreillä ja pinnoilla vahvan visuaalisen vaikutelman luomiseksi.

Kylpyhuone

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja siellä tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys.
Dokumentit
Tuotetuki
Hiljaisempi koti lattian avulla
Starfloor Click Ultimate on vinyylilankku, jossa on askelääntä vaimentava pohja valmiina. Lukkopontin ansiosta lattia on nopea ja helppo asentaa. Täydellinen lattia myös mökille, koska tuote kestää suurempia lämpötilan vaihteluita.
Tutustu mallistoon
Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin
Meistä Tarinamme
Tarkett ja Design
Tuotekehitys Design
Meille töihin
Meille töihin
Mistä voin ostaa Tarkettin lattian?
Täältä voit etsiä paikkakunnan perusteella lähimmän jälleenmyyjän.
Etsi jälleenmyyjä
-
  Kotisivu Vinyylilankut Starfloor Click Ultimate Bohemian Pine White
  Vinyylilankut

  Starfloor Click Ultimate - Bohemian Pine White

  Starfloor Click Ultimate on vinyylilankku, jossa on askelääntä vaimentava integroitu vaahtopohja. Lukkopontin ansiosta lattia on nopea ja helppo asentaa. Lattiaa on saatavana sekä lankku- että laattamuodossa, ja mallistossa on 12 puu- ja 3 kivikuosia.Starfloor Click Ultimate on täydellinen lattia vapaa-ajan asuntoihin, koska kestävän komposiittirungon ansiosta lattia kestää lämpötilan vaihteluita 10 ja 60 asteen välillä. Siksi se voidaan asentaa myös tiloihin, joissa on suuret ikkunat joiden edessä lattia altistuu kovalle lämmölle.Lattia on hyvä vaihtoehto remontointiin, koska lattia on ohut ja voidaan usein asentaa vanhan lattian päälle kunhan alusta on kova, tasainen ja joustamaton. Asennus on siistiä, koska lankkuja leikatessa ei synny pölyä, eikä liimaa tarvita.
  Tuotteen ominaisuudet
  Tekniset tiedot
  tuotetyyppi: Heterogeeninen polyvinyylikloridilattianpäällyste (ISO 10582)
  Luokitus kotikäytössä: 23 Kova
  Luokitus julkisessa käytössä: 33 Kova
  Luokitus teollisessa käytössä: 42 Normaali
  Viistetyt reunat: 4 mikro viistettä
  Lankku (1 tuotenumero)
  Valitse sopiva Starfloor Click Ultimate -muoto tästä

  Vinyylilankku

  Vinyylilankku on monella tapaa loistava lattia kotiin: helppo asentaa lukkopontin ansiosta, kestävä ja helppo pitää puhtaana.

  Vinyylilankku jossa moderni kuosi ja skeittilauta
  Tekniset tiedot
  Lue lisää Starfloor Click Ultimate