33 uutta kuosia uudessa laminaattimallistossamme

33 uutta kuosia uudessa laminaattimallistossamme

Kestävä ja luonnonläheinen

Laminaatti on loistava lattiamateriaali kotiin kuin kotiin. Se on kestävä ja helppohoitoinen ja sopii erityisen hyvin perheisiin, joissa on lapsia ja koiria. Nykypäivän tekniikoilla toteutetut lattiat ovat paitsi kestäviä, mutta myös kauniita erilaisine kuoseineen, sekä edullisia ja helppoja asentaa. Tarkettin laminaattivalikoimasta löydät niin puu- sekä kivikuoseja. Laminaattilattiat ovat 80-prosenttisesti puuta, joka luo lämpimän tunnelman kotiisi. Ne voi myös yhdistää lattialämmityksen kanssa. Tätä lähemmäksi aitoa puulattiaa et pääse. 

33 uutta kuosia

Päivitetystä laminaattimallistostamme löydät klassiset puukuosit, tyylikkäät kivikuosit sekä kauniit kalanruotokuosit. Kuosit, sävyt sekä painatukset löytyvät niin vaaleina kuin tummina sekä rauhallisina ja rustiikkisempina. Kuoseja löytyy myös niin rohkeita, kuin tyylikkäitä, klassisia.

Helppo asentaa ja pitää puhtaana

Laminaattilattia on helppo asentaa ja vaatii vain muutaman perustyökalun. Laminaatin voi asentaa jo olemassa olevan lattian päälle, mikäli lattia on tasainen ja kova. Suosittelemme, että käytät alusmateriaalia kun asennat laminaattilattian, jotta siitä tulee hiljaisempi. SoundLogic-mallistossa on sisäänrakennettu akustoiva alusmateriaali. Laminaattilattia on helppo pitää puhtaana kuivalla ja nihkeällä mopilla sekä imurilla.

Näin asennat laminaattilattiasi

Mallistomme

SoundLogic – Hiljainen ja miellyttävä lattia. Luo aidon honkalattian tunnelma sisäänrakennetulla akustisella taustalla.

Lue lisää SoundLogic-mallistosta 

Long Boards – Pitkät luonnollisen näköiset lankut. Pinnassa näkyvät puun syyt sekä oksakohdat luovat aidon puulattian tunnelman.

Lue lisää LongBoards-mallistosta
 

 

Lamin’Art – Luonnolliset ja ajattoman näköiset puu- ja kalanruotokuosit. Kalanruoto on suunniteltu niin, että voit luoda pitkittäissuuntaisen kuosin ilman näkyviä lyhyitä sivuja.

Lue lisää Lamin’Art-mallistosta 

Woodstock – Harmonisen rauhalliset lankut kauniin vaaleilla sävyillä.

Essentials -– Luonnolliset laminaattilankut näkyvine oksankohtineen. Klassisen moderni puukuosi rustiikkisella vivahteella.

Lue lisää Woodstock-mallistosta
Lue lisää Essentials-mallistosta

Kuvagalleria

Aiheeseen liittyvät mallistot