Aquarelle - Uusia värejä ja kuoseja Aquarelle-märkätilamallistossa

Uusia värejä ja kuoseja Aquarelle-märkätilamallistossa

Aquarelle – vedenpitävää designia kaikkiin koteihin

Lanseeraamme uusia värejä ja kuoseja suositussa Aquarelle-mallistossa. Valikoimasta löytyy niin klassista marmoria, teollistyylistä kivi- ja betonikuosia, vuosisadan vaihteesta inspiraationsa saaneita kuoseja sekä lämpimiä puukuoseja. Sinulle, joka haluat kylpyhuoneeseesi persoonallista tyyliä, olemme luoneet tehosteseiniä. Niitä voi asentaa yhdelle seinälle tai miksipä ei vaikka koko huoneen ympäri. Märkätilamallistoon olemme myös valinneet kourallisen iQ-lattioita, jotka sopivat erinomaisesti Aquarelle-seinien kanssa.

Design ja toimivuus
Kylpyhuoneista on tullut yhä tärkeämpiä, ja niiltä vaaditaan entistä enemmän. Kaunis ulkonäkö ei silti ole ainoa kriteeri. Märkätilapäällysteiden pitää olla myös kestäviä, käytännöllisiä, helppohoitoisia, hygieenisiä ja edullisia. Tärkeintä on kuitenkin vesitiiviys. Kaikki nämä ominaisuudet löydät Tarkettin märkätilamallistoista. Lisäksi kaikki päällysteemme ovat ftalaatittomia.

Upean monipuoliset mallistomme vapauttavat luovuutesi. Niiden avulla voit suunnitella kylpyhuoneen, joka ilmentää persoonallista tyyliäsi. Tässä esittelemme muutaman.

Luonnollista lämpöä

Aito puulattia olisi ihana kylpyhuoneessa, mutta ei kovin käytännöllinen. Nyt voit saada tilaan samaa luonnollista läpöä materiaalilla, joka on sekä kestävä että vesitiivis.Tässä esimerkissä yhdistimme puukuvioisen lattian levollisen valkoisiin seiniin, ja toimme tilaan lämpöä luonnollisilla materiaaleilla ja sävyillä.

Tyylikäs ja moderni

Jos pidät pelkistetystä tyylistä, saatat mieltyä yksinkertaisen näyttäviin lattioihimme. iQ Surface –mallistomme syntyi yhteistyössä ruotsalaisen Note Design Studion kanssa. Kuosi tuo mieleen täplikkään terrazzo-kivijäljitelmän. Hienostuneet ja leikkisät väriyhdistelmät sopivat sekä designin ystäville sekä niille, jotka etsivät erittäin kestävää lattiaa kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen. Seinällä Aquarelle Rustic Velvet Blush, joka näyttää kauempaa aivan kalkitulta seinältä.

Vuosisadan vaihde

Vain harvat sisustustyylit ovat yhtä ajattomia kuin vuosisadan vaihde. Tässä kylpyhuoneessa olemme yhdistäneet romanttisen Nostalgian nykyaikaisempaan kivijäljitelmälattiaan, joka luo upeaa kontrastia. Ajanmukaiset pesualtaat ja hanat viimeistelevät tyylin.

Nostalgia-kuosia on saatavana neljässä pehmeässä sävyssä. Rustic Velvet-sarjan Dusty Green, Blush ja Linen toimivat hyvin Nostalgian kanssa, jos sitä haluaa käyttää tehosteseinänä. Harmaaseen betonilattiaan sointuvat myös värit Blush ja White.

Hurmaava marmori

Trendejä tulee ja menee, mutta marmori pitää pintansa. Tarjoamme seinän- ja lattianpäällysteitä marmorikuosissa monissa eri väreissä: mustana, valkoisena, harmaana, beigenä ja vihreänä. Messinkiset yksityiskohdat luovat kylpyhuoneeseen ylellisen ilmeen, luonnonmateriaalit puolestaan kontrastia ja lämmintä tunnelmaa.

Teollista ja rustiikkista

Mallistossamme on monta upeaa kivi- ja betonijäljitelmä, jotka sopivat rouheamman tyylin ystäville. Kovaa teollista ilmettä voi pehmentää puisilla yksityiskohdilla. 

Monissa kuoseissa on kohokuviointi, joka luo aidontuntuisen pinnan.
 

Kuvagalleria

Aiheeseen liittyvät mallistot