Elegance Rigid 55

Elegance Rigid 55

Kauniit Euroopassa valmistetut lattiat

Elegance Rigid 55 on modulaarinen lukkoponttivinyyli laatta- ja lankkumuodossa. Sisäänrakennettu akustoiva pohja vähentää askelääniä jopa 19 dB. Lattia on helppo asentaa innovatiivisen GenClick®-lukkoponttijärjestelmän ansiosta. Elegance Rigid 55 asennetaan ilman liimaa olemassa olevan kovan ja tasaisen aluslattian päälle. Elegance Rigid 55 -lattian TEKTANIUM™-pintakerros tekee pinnasta ultramatan, kestävän ja helppohoitoisen.

Kestävä lattia kuuluu elämään

Uniikin komposiittirungon ansiosta lattia on erittäin mittapysyvä ja kestää suurempiakin lämpötilanvaihteluita. Jalkojen alla lämpimältä ja pehmeältä tuntuva lattia on myös erittäin hiljainen. Kuten Tarkettin valikoiman muut vinyylilattiat, myös Elegance Rigid 55 on kestävä ja käytännöllinen, sillä se kestää elämää.

 

Uudessa pohjoismaisessa mallistossa on kymmenen luonnollista puu- ja kivikuosia, jotka ovat tarkoin valikoitu sopimaan pohjoismaiseen sisustustyyliin. Lattian pinnan martiointi nostaa esiin lattian kuvioinnin ja tekee siitä vielä aidomman näköisen.

 

Tie parempiin lattioihin

Elegance Rigid 55 valmistetaan Euroopassa ja se on täysin ftalaatiton erittäin alhaisilla päästöillä. Lattian asennushukka voidaan kerätä takaisin ja kierrättää Tarkettin ReStart®-kierrätysjärjestelmän kautta.