Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä parkettilattioista
Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä parkettilattioista

Täältä löydät paljon tietoa parkettilattioista

Lue miten Tarkettin parketit on valmistettu kestämään Suomen vaativat ilmasto-olosuhteet. Tarjoamme sinulle myös hyviä vinkkejä lattian valintaan vaikuttavista seikoista sekä hyödyllistä tietoa parkettlattioiden hoidosta.

Toivomme, että inspriroidut ja löydät etsimäsi tiedot näiltä sivuilta. Kun olet valmis valitsemaan minkälaisen lattian haluaisit kotiisi, tutustu hienoihin parketti-mallistoihimme tämän linkin kautta.

Suunniteltu Suomen ilmastoon

Talvella asuntoja lämmitetään ja sisäilma kuivuu. Silloin puun kuidut supistuvat ja puuaines kutistuu. Kun ilma lämpenee keväällä ja kesällä, ilmankosteus kasvaa, ja puu laajenee.

Parketteja vuodesta 1886

Tarkett on valmistanut parketteja vuodesta 1886 saakka. Käsityöperinteet yhdistyvät moderneihin tuotantotekniikoihin ja tuloksena on miljoonia neliöitä lattiaa ympäri maailman.

Kestävä kehitys

Tarkett panostaa jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä pyrkii näyttämään tietä kestävän kehityksen edelläkävijänä. Haluamme kehittää lattioita, joiden ympäristöominaisuudet ovat hyvät – tinkimättä kulutuksenkestävyydestä, asennuksen helppoudesta ja muista laadukkaaseen asumiseen vaikuttavista ominaisuuksista.

Valitsimme Tarkettin parketin

Uuden lattian valitseminen on usein suuri päätös. Lattian tulee toimia niin arjessa kuin juhlassakin, ja sen tulee näyttää hyvältä pitkään. Laajasta mallistostamme löydät varmasti lattian, joka miellyttää sinua ja sopii elämäntyyliisi.

Laaja valikoima parketteja

Jokainen puulattia on ainutlaatuinen. Puulaji, väri, syykuvio, sävy ja pintakäsittely vaikuttavat lattian ulkonäköön. Osa puulajeista vaalenee iän myötä ja toiset saavat lämpimän, hieman tummemman sävyn. Parketti tulee vain kauniimmaksi vanhetessaan.

Parketti on helppo asentaa

Tarkettin 2-lock -lukitusjärjestelmän ansiosta parketin asennus on nyt helpompaa kuin koskaan. Salaisuus piilee parkettilankun lyhyellä sivulla olevassa pontissa. Kun lankkua painetaan alaspäin, pontti työntyy sisään ja sen jälkeen ulos ja kiinnittää lankut tiukasti toisiinsa. Asennus on nopeaa ja laudat pysyvät kiinni toisissaan.

Hoida lattioita rakkaudella

Tarkettin parketit eivät pelkästään ole kauniita, ne ovat myös erittäin helppohoitoisia. Lue lisää kuinka siivoat kuin ammattilainen!

Usein kysyttyä parketeista

Kuinka monta vuotta parketti kestää? Mitä lattian alle laitetaan? Lue tästä vastauksia!

Aiheeseen liittyvät mallistot
Saatat olla kiinnostunut myös näistä
Parketti on upea sisustuselementti
Parketti on upea sisustuselementti

Tarkettin upeissa parketeissa yhdistyvät perinteinen käsityötaito ja moderni laatu parhaalla tavalla. Atelier Collection -malliston hienostuneiden ja laadukkaiden lankkulattioiden materiaalina on...

SUOMEN ILMASTOON SUUNNITELLUT PARKETTILATTIAT
Suomen ilmastoon suunnitellut parkettilattiat

Suomessa lämpötila ja ilmankosteus vaihtelevat paljon eri vuoden aikoina. Talvella asuntoja lämmitetään ja sisäilma kuivuu, jolloin puun kuidut supistuvat ja puuaines kutistuu. Kun ilma lämpenee kevää

Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä parkettilattioista
Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä parkettilattioista

Täältä löydät paljon tietoa parkettilattioista. Lue miten Tarkettin parketit on valmistettu kestämään Suomen vaativat ilmasto-olosuhteet.

Hoida parkettia rakkaudella
Hoida parkettia rakkaudella

Tarkettin parkettilattiat eivät pelkästään ole kauniita, vaan ne ovat myös erittäin helppohoitoisia. Monet luulevat, että parketti- tai laminaattilattia on vaikea hoitaa, mutta tämä ei pidä...