iD Click Ultimate vinyylilattiat Tarkett

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate on lukkoponttivinyyli, jossa on integroitu akustoiva pohja. Mallistoon kuuluu niin lankkuja kuin laattoja moderneissa puu- ja kivikuoseissa. Lattioiden kuviointi luodaan digitaalisella painatuksella sekä syväpainatuksella. Ultramatan pinnan ansiosta saat aidon puun ja kiven tunnelman vinyylilattian eduilla.

iD Click Ultimate vinyylilattiat Tarkett

Kestävämpi kuin puu, lämpimämpi kuin kivi

Lattian rakenteen ja vahvan komposiittirungon ansiosta saat vakaan lattian, joka kestää suuriakin lämpötilanvaihteluita. Se sopii erinomaisesti tiloihin, joissa on suuria ikkunoita, kuten esimerkiksi vapaa-ajanasunnoissa tai kesämökeillä. Lämpötila ei kuitenkaan saa mennä alle 10 celsiusasteen tai yli 60 °C. 

Ultramatta ja kestävä TEKTANIUM™-pinta tekee lattiasta täydellisen valinnan perheille, sillä sen hoito on helppoa. Kuten valikoimamme muutkin vinyylilattiat, myös iD Click Ultimate on hiljainen, mukava ja lämmin jalan alla.

iD Click Ultimate vinyylilattiat Tarkett

Nopea ja helppo asentaa

GenClick® -lukkoponttijärjestelmän ansiosta lattia on helppo asentaa. iD Click Ultimate voidaan asentaa olemassa olevan aluslattian päälle, kunhan se on kova ja tasainen. Lankkujen leikkaamisesta ei synny rakennuspölyä, eikä lattian korkeus kasva.* 

iD Click Ultimate on ftalaatiton ja sillä on matalat päästöt. Lattia valmistetaan Euroopassa. 

*Tutustu aina asennusohjeisiin ennen lattian asennuksen aloittamista. 

Osa iD Click Ultimate kuoseista on saatavilla myös valikoimamme muissa iD-mallistoissa erilaisilla ominaisuuksilla ja asennustavoilla. Tutustu koko valikoimaan tästä

Aiheeseen liittyvät mallistot