Laaja valikoima parkettilattioita

Laaja valikoima parkettilattioita

Puulattia luo tunnelmaa

Jokainen puulattia on ainutlaatuinen. Puulaji, väri, syykuvio, kuultovärjäys, viisteet ja pintakäsittely vaikuttavat lattian ulkonäköön. Osa puulajeista vaalenee iän myötä ja toiset taas saavat lämpimän, hieman tummemman sävyn. Parkettilattia tulee vain kauniimmaksi vanhetessaan.

Tutustu laajaan valikoimaan

Tarkettin parkettilattioista löytyy yli 250 erilaista vaihtoehtoa. Voit valita klassisen tammiparketin tai kokeilla jotain uutta puulajia, väriä, pintakäsittelyä tai viistettä. Perinteiset ja suositut tammi, pyökki ja saarni ovat saaneet uusia kiinnostavia sävyjä sekä pintaan vintagea ja patinaa. Tutustu myös eri kuultovärjäyksiin, harjattuihin pintoihin ja erilaisiin viisteisiin, joilla lattiaan saadaan erilaista ilmettä. Pintakäsittelyvaihtoehdot ovat lakka (puolikiiltävä tai matta) tai kovavahaöljy. Valikoimat ovat valtavat: löydät varmasti mieleisen ja omaan makuusi sopivan vaihtoehdon, jonka avulla saat sisustukseen juuri sen ilmeen kuin haluat.

Haluatko rauhallista ja eleganttia vai eloisampaa designia? Mallistot kehittyvät jatkuvasti innovatiivisilla uutuuksilla, mutta myös hyviksi koetut klassikot pidetään mukana. Tervetuloa ihanien parkettilattioiden maailmaan!

Tietoja ja inspiraatiota

Parkettiesitteestämme löydät paitsi kaikki mallit, myös paljon tietoa puulattioista sekä vinkkejä ja inspiraatiota. Nettisivultamme löydät lisää paitsi lisää kuvia ja tietoa lattioista, myös ohjeita parketin asennuksesta ja hoidosta.

Aiheeseen liittyvät mallistot