Laaja valikoima parkettilattioita

Laaja valikoima parkettilattioita

Puulattia luo tunnelmaa

Jokainen puulattia on ainutlaatuinen. Puulaji, väri, syykuvio, kuultovärjäys, viisteet ja pintakäsittely vaikuttavat lattian ulkonäköön. Osa puulajeista vaalenee iän myötä ja toiset taas saavat lämpimän, hieman tummemman sävyn. Parkettilattia tulee vain kauniimmaksi vanhetessaan.

Tutustu laajaan valikoimaan

Tarkettin parkettilattioista löytyy yli 250 erilaista vaihtoehtoa. Voit valita klassisen tammiparketin tai kokeilla jotain uutta puulajia, väriä, pintakäsittelyä tai viistettä. Perinteiset ja suositut tammi, pyökki ja saarni ovat saaneet uusia kiinnostavia sävyjä sekä pintaan vintagea ja patinaa. Tutustu myös eri kuultovärjäyksiin, harjattuihin pintoihin ja erilaisiin viisteisiin, joilla lattiaan saadaan erilaista ilmettä. Pintakäsittelyvaihtoehdot ovat lakka (puolikiiltävä tai matta) tai kovavahaöljy. Valikoimat ovat valtavat: löydät varmasti mieleisen ja omaan makuusi sopivan vaihtoehdon, jonka avulla saat sisustukseen juuri sen ilmeen kuin haluat.

Haluatko rauhallista ja eleganttia vai eloisampaa designia? Mallistot kehittyvät jatkuvasti innovatiivisilla uutuuksilla, mutta myös hyviksi koetut klassikot pidetään mukana. Tervetuloa ihanien parkettilattioiden maailmaan!

Tietoja ja inspiraatiota

Parkettiesitteestämme löydät paitsi kaikki mallit, myös paljon tietoa puulattioista sekä vinkkejä ja inspiraatiota. Nettisivultamme löydät lisää paitsi lisää kuvia ja tietoa lattioista, myös ohjeita parketin asennuksesta ja hoidosta.

Aiheeseen liittyvät mallistot
Saatat olla kiinnostunut myös näistä
Parkettilattiat
Parkettilattiat

Tarkettin parkettilattioissa yhdistyy laatu, kestävyys ja upea ulkonäkö parhaalla tavalla. Lue tästä miten valita parketti.

SUOMEN ILMASTOON SUUNNITELLUT PARKETTILATTIAT
Suomen ilmastoon suunnitellut parkettilattiat

Suomessa lämpötila ja ilmankosteus vaihtelevat paljon eri vuoden aikoina. Talvella asuntoja lämmitetään ja sisäilma kuivuu, jolloin puun kuidut supistuvat ja puuaines kutistuu. Kun ilma lämpenee kevää

Laaja valikoima parkettilattioita
Laaja valikoima parkettilattioita

Jokainen puulattia on ainutlaatuinen. Puulaji, väri, syykuvio, kuultovärjäys, viisteet ja pintakäsittely vaikuttavat lattian ulkonäköön.

Tietoa ja vinkkejä parkettilattioista
Tietoa ja vinkkejä parkettilattioista

Täältä löydät hyödyllistä tietoa ja vinkkejä parkettilattioista. Tarkettin parketit on suunniteltu kestämään Suomen vaativat ilmasto-olosuhteet.

Hoida parkettia rakkaudella
Hoida parkettia rakkaudella

Tarkettin parkettilattiat eivät pelkästään ole kauniita, vaan ne ovat myös erittäin helppohoitoisia. Monet luulevat, että parketti- tai laminaattilattia on vaikea hoitaa, mutta tämä ei pidä...