Lattiat lastenhuoneeseen

Lattiat lastenhuoneeseen

Lastenhuoneen lattia - Kaikki kodin lattiaratkaisut

Lapset tykkäävät leikkiä, luoda uutta ja keksiä kaikenlaista. Lastenhuoneen lattian on kestettävä naarmuuntumista, tahroja ja painaumia, joten tilaan kannattaa valita kestävä lattiamateriaali. Lapset viettävät paljon aikaa lattialla, joten lattian on hyvä olla mahdollisimman mukava, lämmin ja pölytön. Vinyylilattia on loistava valinta: se on taipuisa, miellyttävä ja helppo pitää puhtaana.

Kun valitset lattiaa varmista että otat huomioon seuraavat vaatimukset:

  • Leikkisät värit ja kuosit
  • Kestää hyvin kulutusta
  • Helppo puhdistaa ja hoitaa
  • Pehmeä ja mukava
  • Lämmin

Muovimaton modernit kuosit

Muovimattomme on suunniteltu sinulle, joka haluat persoonallisen sisustuksen, mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin kuin siivoukseen. Muovimattojemme pinta kestää kulutusta ja tekee lattiasta helppohoitoisen. Lattia on lämmin ja hiljainen sekä mukavan tuntuinen jalan alla.

Laminaatti - Käytännöllinen, kestävä ja kaunis!

Lattianvalinnan ei enää tarvitse olla kompromissi käytännöllisyyden ja designin välillä. Tarkettin laminaattilattioista löytyy kiinnostavien kivikuosien lisäksi sekä moderneja että klassisia puukuvioita, kuten perinteinen kalanruotokuosi.

Vinyylilankun avulla miellyttävä äänen taso kotiin

Starfloor Click Ultimate –vinyylilankussa on askelääntä vaimentava vaahtopohja, joka tekee kodistasi hiljaisemman ja viihtyisämmän. Mallistossa on 12 puu- ja 3 kivikuosia

Suositellut lattiat lastenhuoneeseen

Vinyyli- eli muovimatot

Tarkettin vinyylilattiat ovat sinulle, joka pidät persoonallisesta sisustuksesta ja helppohoitoisista pinnoista. Valikoimamme vinyylilattioista voit valita mieleisesi kuosin, asennustavan ja ominaisuudet.

Laminaatit

Laminaatti on kestävä ja helppohoitoinen lattia, joka sopii loistavasti perheisiin joissa on lapsia ja koiria. Kuoseja ja sävyjä löytyy niin tummina kuin vaaleinakin, aina rustiikkisiin ja rauhallisemppinkin vaihtoehtoihin.

Vinyylilankut

Vinyylilankku on lukkopontin ansiosta helppo asentaa itse. Täydellinen sinulle, joka haluat kestävän, hiljaisen ja lämpimän tuntuisen lattian.