Lattiat eteiseen

Lattiat eteiseen

Hyvän ensivaikutuksen tekeviä lattioita, jotka ovat kestäviä ja ilmaisevat sinun tyyliäsi.

Kaunis eteisen lattia antaa hyvän ensivaikutelman. Ilmaise itseäsi ja tyyliäsi valitsemalla sopiva väri ja kuosi laajasta valikoimastamme. Materiaalivaihtoehtoja ovat vinyyli, linoleum, puu, laminaatti ja tekstiililattia. Eteiseen tulee valita kestävä materiaali, sillä lattia altistuu usein kovalle kulutukselle ja muun muassa märille kengille ja hiekalle. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota lattian helppohoitoisuuteen.

Kun valitset lattiaa varmista että otat huomioon seuraavat vaatimukset

  • Kutsuva ja tyylikäs
  • Kestää hyvin naarmuuntumista
  • Kestää kosteutta
  • Helppo puhdistaa

Vinyylilankun avulla miellyttävä äänen taso kotiin

Starfloor Click Ultimate –vinyylilankussa on askelääntä vaimentava vaahtopohja, joka tekee kodistasi hiljaisemman ja viihtyisämmän. Mallistossa on 12 puu- ja 3 kivikuosia

Laminaatti - Käytännöllinen, kestävä ja kaunis!

Lattianvalinnan ei enää tarvitse olla kompromissi käytännöllisyyden ja designin välillä. Tarkettin laminaattilattioista löytyy kiinnostavien kivikuosien lisäksi sekä moderneja että klassisia puukuvioita, kuten perinteinen kalanruotokuosi.

Muovimaton modernit kuosit

Muovimattomme on suunniteltu sinulle, joka haluat persoonallisen sisustuksen, mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin kuin siivoukseen.

Suositellut lattiat eteiseen

Vinyyli- eli muovimatot

Tarkettin vinyylilattiat ovat sinulle, joka pidät persoonallisesta sisustuksesta ja helppohoitoisista pinnoista. Valikoimamme vinyylilattioista voit valita mieleisesi kuosin, asennustavan ja ominaisuudet.

Vinyylilankut

Vinyylilankku on lukkopontin ansiosta helppo asentaa itse. Täydellinen sinulle, joka haluat kestävän, hiljaisen ja lämpimän tuntuisen lattian.

Laminaatit

Laminaatti on kestävä ja helppohoitoinen lattia, joka sopii loistavasti perheisiin joissa on lapsia ja koiria. Kuoseja ja sävyjä löytyy niin tummina kuin vaaleinakin, aina rustiikkisiin ja rauhallisemppinkin vaihtoehtoihin.