Lattiat kotitoimistoon

Lattiat kotitoimistoon

Kotitoimisto

Huolellisesti suunniteltu kotitoimisto ja sopiva lattianpäällyste auttavat virittäytymään oikeaan mielentilaan ja lisäävät luovuutta. Tekstiili-, LVT- ja puulattiat soveltuvat erityisen hyvin tiloihin, joissa käytetään painavia kalusteita ja työtuoleja. Useat lattiaratkaisumme ovat saatavana myös akustoivina eli ne auttavat vaimentamaan ääntä ja tekemään tilasta rauhallisen. Lisäksi lattiamme edistävät hyvän sisäympäristön syntymistä, sillä tuotteidemme VOC-päästöt ovat 10–100 kertaa alan tiukimpia kansainvälisiä standardeja alhaisemmat.

Kun valitset lattiaa varmista että otat huomioon seuraavat vaatimukset:

  • Turvallisuus ja käyttömukavuus
  • Hyvä akustiikka
  • Naarmuuntumisenkesto
  • Sisäilman laatu

Vinyylilankku - Helposti asennettavaa designia

Starfloor Click on kulutusta kestävä vinyylilankku, joka on helppo asentaa lukkopontin ansiosta. Lattiaa on saatavana lankku- tai laattamuodossa.

Tietoa parkettilattiat

Parkettilattia on luonnollisen kestävä, ja väri ja syykuvio vaihtelevat siinä kauniisti, ja lattia antaa aidon lämpimän tunnun kotiisi. Parketti on tehty kokonaan puusta. Pinta on aina jalopuuta, mutta riippuen lattian paksuudesta rakenne voi olla erilainen.

Laminaatti - Käytännöllinen, kestävä ja kaunis!

Lattianvalinnan ei enää tarvitse olla kompromissi käytännöllisyyden ja designin välillä. Tarkettin laminaattilattioista löytyy kiinnostavien kivikuosien lisäksi sekä moderneja että klassisia puukuvioita, kuten perinteinen kalanruotokuosi.

Aiheeseen liittyvät lattiat kotitoimistoon

Vinyylilankut

Vinyylilankku on lukkopontin ansiosta helppo asentaa itse. Täydellinen sinulle, joka haluat kestävän, hiljaisen ja lämpimän tuntuisen lattian.

Parketit

Tarkett on valmistanut puulattioita perinteisin käsityömenetelmin jo vuodesta 1886. Käsityöperinteet ja modernit tuotantotekniikat yhdistämällä voimme tarjoamme kauniita, toiminnallisia, kestäviä ja pohjoismaiseen ilmastoon sopivia puulattioita.

Laminaatit

Laminaatti on kestävä ja helppohoitoinen lattia, joka sopii loistavasti perheisiin joissa on lapsia ja koiria. Kuoseja ja sävyjä löytyy niin tummina kuin vaaleinakin, aina rustiikkisiin ja rauhallisemppinkin vaihtoehtoihin.