Lattiat kylpyhuoneeseen

Lattiat kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen lattian on oltava vesitiivis ja kestettävä muun muassa suihkusta, kylpyammeesta ja pyyhkeistä tuleva kosteus. Vinyylilattia on hyvä valinta kylpyhuoneeseen: ne ovat vesitiiviitä, helppoja puhdistaa ja miellyttäviä myös paljain jaloin kuljettaessa. Valittavana on monia eri värejä ja tyylejä, joilla leikitellä. Klassinen, leikkisä tai hienostunut – mikä kuvaa sinun tyyliäsi parhaiten? Anna ammattilaisen aina tehdä märkätilojen asennustyöt.

Kun valitset lattiaa varmista että otat huomioon seuraavat vaatimukset:

  • Vesitiiviys
  • Eristävät ominaisuudet
  • Helppohoitoisuus
  • Design-vaihtoehdot

Aquarelle - kylpyhuoneen lattia ja seinä

Kylpyhuone on eräs kodin tärkeimmistä huoneista. Siellä paitsi peseydytään, myös rentoudutaan ja virkistäydytään. Kylpyhuoneessa tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys.

Suositellut mallistot:

Aquarelle-lattia 2 m

Kylpyhuoneessa design ja toiminnallisuus kohtaavat. Materiaalien pitää olla helppohoitoisia, hygieenisiä ja käytännöllisiä. Aquarellen uuden laajan malliston avulla voit luoda lähes 10 000 yhdistelmää.

Aquarelle-seinänpäällyste

Märkätiloihin suunniteltuihin Aquarelle-seinänpäällysteisiin mahtuu kaikkea kansanperinteitä kunnioittavista ajattomista malleista aina klassisen elegantteihin ja rustiikkisiin kuoseihin.

Aquarelle-boordi

Kaikki seinäpäällysteet voidaan asentaa vaakasuuntaisesti. Jotkin kuoseista voidaan asentaa myös pystysuuntaisesti. Boordeja voi käyttää koristeena tai seinän ja katon välisen tilan peittämiseen vaakasuuntaisissa asennuksissa.

Aquarelle-lattia 3 m

Kylpyhuoneessa design ja toiminnallisuus kohtaavat. Materiaalien pitää olla helppohoitoisia, hygieenisiä ja käytännöllisiä. Aquarellen uuden laajan malliston avulla voit luoda lähes 10 000 yhdistelmää.

iQ Surface koteihin

iQ Surface on innovatiivinen mallisto, joka on syntynyt yhteistyössä ruotsalaisen Note Design Studion kanssa. Mallisto lanseerattiin Milano Design Weekillä vuonna 2019. Malliston viisi väripalettia sopivat loistavasti designista kiinnostuneille, jotka samalla myös arvostavat käytännöllisyyttä ja kestävyyttä.

iQ Megalit koteihin

iQ Megalit on laadukas ftalaatiton muovilattia, joka on suunniteltu design- ja laatutietoisille. Mallistoon on ammennettu innoitusta luonnon mineraaleista ja moderneista metalleista kuten kuparista ja messingistä.

iQ Optima 1,5 mm

iQ Optima 1,5 mm on ftalaatiton homogeeninen lattia, joka kestää kovaa kulutusta. Lattia on helppo ja taloudellinen hoitaa ilman vahaa tai tensidipitoisia hoitoaineita. Sopii myös seinänpäällysteeksi ja voidaan asentaa joko pystysuoraan tai vaakasuoraan (jolloin saumakohtien määrä vähenee).