Luo moodboard uusilla Iconik-vinyylimatoilla

Luo moodboard uusilla Iconik-vinyylimatoilla

Moodboard eli mielikuvataulu on kollaasi tai muu kuva-, teksti- ja esinekokoelma, joka välittää mielikuvan projektista. Mielikuvataulu on työkalu, jota suunnittelijat ja arkkitehdit käyttävät ammatissaan halutessaan luoda esteettisen vision ja viestiä siitä asiakkailleen. Mielikuvataulu on kuitenkin hyödyllinen myös yksityishenkilöille, kun suunnittelet sisustusta. Se helpottaa tyylin määrittämistä ja suunnittelua ja auttaa säilyttämään punaisen langan. Visuaalinen mielikuvataulu helpottaa myös vuoropuhelua muiden osapuolten, kuten perheenjäsenten, myymälähenkilökunnan ja remontoijien kanssa. Moodboard-oppaassamme kerromme, miten löydät oman tyylisi, miten käytät materiaaleja ja miten työ pysyy sisustusbudjettisi rajoissa.

Rakenna moodboard 10 askeleessa

Vaihe 1–4:

Moodboardin valmistelu

Vaihe 5–7:

Tunnelmataulujen järjestäminen

Vaihe 8–10:

Käytä mielialataulua

Iconik Tarkett

KUVITTELE, LUO JA LEIKI VINYYLIN KANSSA

Kodin sisustuksen muuttamisen ei tarvitse olla vaikeaa ja kallista. Tarkettin rullana saatava Iconik-vinyylilattiamallisto on kehitetty yhtä helposti käsiteltäväksi kuin maali tai tapetti. Se on kestävä ja leikkisä materiaali, joka auttaa luomaan oikean tunnelman sisustukseen – edullisempaan hintaan.

Iconik Tarkett

Mielikuvataulun kolme etua:

Osta vähemmän. Kun tiedät, mitä haluat, ostat vähemmän tavaroita ja sinulla on paremmat mahdollisuudet valita oikein.
Säästä aikaa. Mielikuvataulu rajoittaa valintojasi. Monet asiat ovat hienoja, mutta mielikuvataulun avulla voit aina kysyä: Onko juuri tämä tuote sopiva?
Saa paremmin apua. Myymälähenkilökunta voi auttaa sinua paremmin, kun he ymmärtävät, mitä haluat.


Esimerkiksi Pinterestissä ja lehdissä näkemäsi moodboardit ovat usein pieniä taideteoksia, jotka on tehty välittämään ihanaa tunnelmaa ja edustamaan jotakin suunnittelutyyliä. Henkilökohtaisen tunnelmataulun ulkoasulla on kuitenkin vähemmän merkitystä. Tavoitteenasi on sisustaa huone, ei myydä ideaa asiakkaalle. Älä siis huolehdi muotoilusta. Tärkeintä on valita tyyli, joka auttaa sinua tekemään oikean päätöksen. 

Mielikuvataulu on muistilappu, joka auttaa määrittelemään tyylisi.
 

Shade

Kolme inspiroivaa paikkaa sisustajalle:

Muotinäytökset
Muotinäytösten väripaletteja näkyy usein sisustuksessa pari vuotta myöhemmin. Etsi netistä eri vuosien näytöksiä. 

Matkat
Rakenna matkoilla väri-, kuvio- ja sisustusideoiden arkisto. Etsi innoitusta vintage-myymälöistä ja boutique-hotelleista, kirpputoreilta ja kasvitieteellisistä puutarhoista. Kerää kangaspaloja ja painotuotteita.  

Sisustusliikkeet
Kysy henkilökunnalta materiaalien ominaisuuksista ja pyydä heitä esittelemään sekä uutuuksia että hyväksi havaittuja suosikkeja heidän valikoimastaan.