Lattiat makuuhuoneeseen

Lattiat makuuhuoneeseen

Makuuhuone

Makuuhuoneesi on linnasi, jonne kannattaa luoda viihtyisä tunnelma rentouttavilla väreillä ja rauhoittavilla kuoseilla. Puu- ja tekstiililattiat tuntuvat mukavan lämpimältä jalan alla. Tekstiili- ja vinyylilattiat ovat erityisen mukavia tiloissa, joissa liikutaan myös paljain jaloin. Useat lattiaratkaisumme ovat akustiikkaa parantavia, kuten LVT-, vinyyli-, puu- ja tekstiililattiat, ja ne auttavat vaimentamaan ääntä ja nukkumaan hyvin.

Kun valitset lattiaa varmista että otat huomioon seuraavat vaatimukset

  • Rentouttavat ja rauhalliset värit ja kuosit
  • Eristävät ominaisuudet
  • Hyvä akustiikka
  • Mukava myös paljaiden jalkojen alla

Parkettilattiat

Parkettilattia on luonnollisen kestävä, ja väri ja syykuvio vaihtelevat siinä kauniisti, ja lattia antaa aidon lämpimän tunnun kotiisi. Parketti on tehty kokonaan puusta. Pinta on aina jalopuuta, mutta riippuen lattian paksuudesta rakenne voi olla erilainen.

Laminaatti - Käytännöllinen, kestävä ja kaunis!

Lattianvalinnan ei enää tarvitse olla kompromissi käytännöllisyyden ja designin välillä. Tarkettin laminaattilattioista löytyy kiinnostavien kivikuosien lisäksi sekä moderneja että klassisia puukuvioita, kuten perinteinen kalanruotokuosi.

Muovimaton modernit kuosit

Muovimattomme on suunniteltu sinulle, joka haluat persoonallisen sisustuksen, mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin kuin siivoukseen. Muovimattojemme pinta kestää kulutusta ja tekee lattiasta helppohoitoisen.

Aiheeseen liittyvät lattiat makuuhuoneeseen

Parketit

Tarkett on valmistanut puulattioita perinteisin käsityömenetelmin jo vuodesta 1886. Käsityöperinteet ja modernit tuotantotekniikat yhdistämällä voimme tarjoamme kauniita, toiminnallisia, kestäviä ja pohjoismaiseen ilmastoon sopivia puulattioita.

Vinyyli- eli muovimatot

Tarkettin vinyylilattiat ovat sinulle, joka pidät persoonallisesta sisustuksesta ja helppohoitoisista pinnoista. Valikoimamme vinyylilattioista voit valita mieleisesi kuosin, asennustavan ja ominaisuudet.

Vinyylilankut

Laminat är mycket slitstarkt¬, reptåligt och passar speciellt bra för familjer med hundar och barn. Mönstren, färgerna och uttrycken går från mörkt till ljust, från sobert till rustikt och från innovativa mönster till stilrena, klassiska ytor.