Meille töihin

Meille töihin

Meille töihin

Tarkett on valmistanut lattioita Pohjoismaissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa markkinajohtajana lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. Yrityksellä on laaja valikoima puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita, märkätilojen lattian- ja seinäpäällysteitä sekä sisätilojen urheilulattioita. Suomessa 23 henkilöä työllistävällä Tarkettilla on maailmanlaajuisesti n. 12 000 työntekijää, yli 100 maassa sekä 34 tuotantolaitosta. Yritys on yksi maailman suurimmista lattiavalmistajista: Tarkett myy päivittäin noin 1,3 miljoonaa neliömetriä lattiaa ja vuonna 2021 Tarkettin liikevaihto oli 2,8 miljardia euroa.


Tarkettin liikeideana on tuoda markkinoille innovatiivisia, inspiroivia ja yleistä viihtyvyyttä lisääviä tuotteita. Tuotekehityksessä on huomioitu kauniin designin lisäksi ratkaisujen ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus koko pitkän elinkaaren ajan. Pitkäjänteinen asiakasyhteistyö, ympäristövastuu ja henkilöstön hyvinvointi ovat avainasemassa Tarkettin yrityskulttuurissa. Yrityksen sisäinen henki rohkaisee henkilöstön innovatiivisuutta ja kasvattaa henkilöstön yhteishenkeä tulosten saavuttamiseksi.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työppaikkoihimme ja lähetä hakemus Workday -portaalissa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tarkettin tarina
Tarinamme

Tarkett sai alkunsa 1886, jolloin Malmössä perustettiin Ab Malmö Snickerifabrik, jossa valmistettiin rakennusalan puutuotteita. 1967 Tarkett listautui Tukholman pörssiin. 1970 Swedish Match osti...