Meille töihin

Meille töihin

Meille töihin

Tarkettlaisia on pohjoismaissa yli 190 ja Suomessa 24. Toimistomme sijaitsee pääkaupunkiseudulla Espoon Leppävaaran kupeessa, Perkkaalla. Maailmanlaajuisesti tarkettlaisia on noin 13 000 yli 100:ssa maassa. Tarkett on yksi maailman suurimmista lattianvalmistajista ja myymme 1,3 miljoonaa neliötä lattiaa joka päivä. Tuotantolaitoksia on 34 ja vuonna 2017 Tarkettin liikevaihto oli 2,8 miljardia euroa. Haluamme edistää kaikessa toiminnassamme pitkäjänteistä kestävää kehitystä kiertotalouden periaatteita noudattaen. Tarkett on noteerattu vuodesta 2013 Pariisin Euronextissä. Hae mukaan innostavaan ja asiantuntevaan joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja haussa. Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen henkilöstöpäälliköllemme Mari Talpila Wennströmille osoitteeseen: Mari.Wennstrom@tarkett.com.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä
Tarkettin yhteyshenkilöt
Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin, täältä löydät kaikkien tarkettilaisten yhteystiedot.

Tarinamme
Tarinamme

Tarkett sai alkunsa 1886, jolloin Malmössä perustettiin Ab Malmö Snickerifabrik, jossa valmistettiin rakennusalan puutuotteita. 1967 Tarkett listautui Tukholman pörssiin. 1970 Swedish Match osti...