Meistä

Meistä

Tarkett on valmistanut lattioita Pohjoismaissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa nykyään lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. Tarkettilla on laaja valikoima puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita, märkätilojen lattian- ja seinäpäällysteitä sekä sisätilojen urheilulattioita. Noin 13 000 henkilöä yli 100 maassa työllistävällä Tarkettilla on 36 tuotantolaitosta, ja yritys on yksi maailman suurimmista lattiavalmistajista. Vuonna 2018 Tarkettin liikevaihto oli 2,8 miljardia euroa, ja yritys myy joka päivä noin 1,3 miljoonaa neliömetriä lattiaa. Tarkett haluaa edistää pitkäjänteistä kestävää kehitystä kiertotalouden periaatteita noudattaen. Yritys on noteerattu vuodesta 2013 Pariisin Euronextissä.

Liikeidea
Tuoda markkinoille innovatiivisia tuotteita, joissa on inspiroiva design ja jotka lisäävät sekä kotien että julkisten tilojen viihtyvyyttä.
Tarjota julkisiin tiloihin älykkäitä lattian- ja seinänpäällysteratkaisuja sekä sisätilojen urheilulattioita, jotka ovat kokonaistaloudellisia koko pitkän elinkaaren ajan.
Rohkaista innovatiivisuutta ja kasvattaa henkilöstön yhteishenkeä, jotta voimme saavuttaa tuloksia, jotka tyydyttävät sekä asiakkaita että osakkeenomistajia.

Tavaramerkki ja tuotevalikoima
Nettisivuillamme haluamme auttaa löytämään oikean materiaalin, kuvion ja värin laajasta valikoimastamme. 
-  Lattian- tai seinänpäällyste kotiin
-  Lattian- tai seinänpäällysteratkaisu julkiseen tilaan

Asiantunteva jälleenmyyntiverkosto
Myymme lattioita yksityishenkilöille jälleenmyyjien kautta. Jos tarvitset lattianpäällysteitä asuntorakentamiseen ja esim. julkisten tilojen projekteihin, otathan yhteyttä oman alueesi myynnin yhteyshenkilöön.