Vinyylilattioidemme modernit kuosit
Vinyylilattioidemme modernit kuosit

Lattia jonka kanssa on helppo elää

Vinyylilattiamme on kehitetty sinulle, joka olet kiinnostunut persoonallisesta sisustuksesta mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin. Uusien vinyyli- eli muovimattojen design on moderni, ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia - mutta myös mukavia jalan alla.

Me Tarkettilla teemme jatkuvaa työtä lattioidemme designin, toiminnallisuuden ja ympäristöominaisuuksien parantamiseksi. Haluamme valmistaa lattiioita, jotka edistävät hyvää sisäympäristöä. Kaikki vinyylilattiamme ovat ftalaatittomia ja niiden päästöt ovat erittäin alhaiset.

Valitse oma tyylisi keittöön...

Keittiö ei vain ole kodin sydän. Se on huone, joka joutuu kovimmalle kulutukselle modernissa kodissa. Tämän vuoden mallistosta löytyy sekä houkuttelevia graafisia kuoseja että selkeitä puu- ja kivikuoseja.

Vinyylilattia on käytännöllinen, kestävä, helppohoitoinen ja mukava jalan alla. Lattian suojaava pintakerros helpottaa siivousta. Lyhyesti sanottuna, vinyyli on täydellinen keittiön lattia!

...Eteiseen

Vinyyli- eli muovilattialla on monia etuja, mm. laaja valikoima upeita kuvioita sekä käytännölliset ominaisuudet.

Vinyylilattia on nopea ja helppo siivota kun saat yllätysvieraita. Laadukkaan pintakäsittelyn ansiosta lika ei tartu lattian. Vinkki: hyvät ovimatot ulko-oven molemmin puolin vähentävät tehokkaasti hiekan ja kosteuden kulkeutumista sisään!

...Lastenhuoneeseen

Vinyyli- eli muovimatto on unelmalattia lastenhuoneeseen: hiljainen ja helppo pitää puhtaana. Muovimatto on yksi markkinoiden hiljaisimmista lattiamateriaaleista. Hyvää sisäympäristöä edistää myös 100 % ftalaatiton materiaali.

Käytännöllinen ja kestävä lattia, joka pitää pintansa aktiivisen perhe-elämän pyörteissä, mutta on myös designin puolesta kiinnostava moderniin kotiin.

Aiheeseen liittyvät mallistot
Saatat olla kiinnostunut myös näistä
Parketti on upea sisustuselementti
Parketti on upea sisustuselementti

Tarkettin upeissa parketeissa yhdistyvät perinteinen käsityötaito ja moderni laatu parhaalla tavalla. Atelier Collection -malliston hienostuneiden ja laadukkaiden lankkulattioiden materiaalina on...

Laminaatti - Käytännöllinen, kestävä ja kaunis!
Laminaatti - Käytännöllinen, kestävä ja kaunis!

Lattianvalinnan ei enää tarvitse olla kompromissi käytännöllisyyden ja designin välillä. Tarkettin uusista laminaattilattioista löytyy kiinnostavien kivikuosien lisäksi sekä moderneja että klassisia..

Vinkkejä lattian valintaan
Vinkkejä lattian valintaan

Parketti, laminaatti, muovimatto, vinyylilankku...

Aquarelle - kylpyhuoneen lattia ja seinä
Aquarelle - kylpyhuoneen lattia ja seinä

Kylpyhuone on eräs kodin tärkeimmistä huoneista. Siellä paitsi peseydytään, myös rentoudutaan ja virkistäydytään. Kylpyhuoneessa tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu.