Lattiat olohuoneeseen

Lattiat olohuoneeseen

Olohuoneen lattia

Olohuone kuvastaa sisustustyyliäsi, ja lattia on sen kruunu. Valitse lattianpäällyste, joka sopii elämäntyyliisi, ja leikittele väreillä ja pinnoilla vahvan visuaalisen vaikutelman luomiseksi. Jos sinulla käy paljon vieraita tai kotonasi on lemmikkejä, kannattaa harkita kestäviä ja helppohoitoisia materiaaleja kuten vinyyliä, laminaattia ja puuta. Useat lattiaratkaisumme ovat saatavana myös akustoivina, ja ne auttavat vaimentamaan ääntä ja tekemään tilasta rauhallisen.

Kun valitset lattiaa varmista että otat huomioon seuraavat vaatimukset:

  • Design-konseptit
  • Monipuolinen materiaalivalikoima
  • Käyttömukavuus
  • Akustiikka

Tietoa parkettilattiat

Parkettilattia on luonnollisen kestävä, ja väri ja syykuvio vaihtelevat siinä kauniisti, ja lattia antaa aidon lämpimän tunnun kotiisi. Parketti on tehty kokonaan puusta.

Laminaatti - Käytännöllinen, kestävä ja kaunis!

Lattianvalinnan ei enää tarvitse olla kompromissi käytännöllisyyden ja designin välillä. Tarkettin laminaattilattioista löytyy kiinnostavien kivikuosien lisäksi sekä moderneja että klassisia puukuvioita, kuten perinteinen kalanruotokuosi.

Vinyylilankku - Helposti asennettavaa designia

Starfloor Click on kulutusta kestävä vinyylilankku, joka on helppo asentaa lukkopontin ansiosta. Lattiaa on saatavana lankku- tai laattamuodossa. Vinyylilankku on miellyttävän tuntuinen jalan alla, ja helppo pitää puhtaana.

Suositellut lattiat olohuoneeseen

Parketit

Tarkett on valmistanut puulattioita perinteisin käsityömenetelmin jo vuodesta 1886. Käsityöperinteet ja modernit tuotantotekniikat yhdistämällä voimme tarjoamme kauniita, toiminnallisia, kestäviä ja pohjoismaiseen ilmastoon sopivia puulattioita.

Laminaatit

Laminaatti on kestävä ja helppohoitoinen lattia, joka sopii loistavasti perheisiin joissa on lapsia ja koiria. Kuoseja ja sävyjä löytyy niin tummina kuin vaaleinakin, aina rustiikkisiin ja rauhallisemppinkin vaihtoehtoihin.

Vinyylilankut

Vinyylilankku on lukkopontin ansiosta helppo asentaa itse. Täydellinen sinulle, joka haluat kestävän, hiljaisen ja lämpimän tuntuisen lattian.