Parkettiesite ja lajitelmakirja

Parkettiesite ja lajitelmakirja

Parkettiesite

Laajasta valikoimastamme löytyy paljon puulattioita, joiden avulla voit sisustaa kotisi upeaksi. Lattian valinta on iso päätös, jonka tueksi löydät esitteestämme ideoita, vinkkejä ja tietoa. Tutustu eri parkettimallistoihin, tarvikkeisiin, lattian asennukseen ja hoitoon sekä muihin lattian valintaan vaikuttaviin seikkoihin. 

Lue ja inspiroidu - lattia on sisustuksen pohja!

Lajitelmakirja

Puulaji on tärkein parketin ulkonäköön vaikuttava asia, mutta myös pintapuun sävyvaihtelulla ja oksien määrällä tekevät oman osansa. Lajitelmakirjasta eli Grading Bookista saat käsityksen miltä puulattia näyttää isompana pintana. Kuvien perusteella saat hyvän käsityksen, että kuinka paljon lattiassa todennäköisesti on oksankohtia, ja että minkälainen on sävyvaihtelu pintapuussa on. Kirjasta löydät myös tiedot pintakäsittelystä, viisteistä ja pinnan suojauksesta. Lajitelmakirjassa olemme pyrkineet näyttämään lattian lopullisen ulkonäön niin tarkasti kuin se teknisesti on mahdollista.

Puu on elävä materiaali, jossa sävyt ja oksakohdat vaihtelevat aina jonkin verran. Siksi kaikki puulattiat ovat hieman eri näköisiä. Huomoithan, että painetussa esitteessä ja tietokoneen näytöllä sävyt saattavat poiketa oikean lattian ulkonäöstä.

Aiheeseen liittyvät mallistot