Parkettiuutuuksia syksy 2018
Parkettiuutuuksia syksy 2018

Modernit puulattiat houkuttelevat luonnollisuudellaan

Shade-lattioiden sävyt heijastavat elegantisti luonnon omia värejä. Mallisto sisältää seitsemän kauniin väristä uutuutta, jotka sopivat hyvin eri sisustustyyleihin. Shade-mallisto on saanut nimensä siinä käytettävästä kuultovärjäyksestä; valinnanvaraa on vaaleasta Tammi Snow Flake -lattiasta jännittävän tummaan Tammi Italian Brown -lattiaan. Viileät ja lämpimät sävyt vuorottelevat malleissa, jotka on valittu huolella vastaamaan nykypäivän skandinaavisia sisustustrendejä ja -tyylejä. Shade-lattioiden sävyt heijastavat luonnon omia värejä ja luovat aidon luonnonläheisen tunteen myös sisälle.

Tutustu koko Shade-mallistoon  tästä.

Vaalea parkettilattia makuuhuoneessa?

Vastuullisesti valittu ja tarkasti tuotettu

Me Tarkettilla emme koe kestävää kehitystä rajoitteena, vaan asiana joka innostaa meitä ajattelemaan uudella tavalla. Vuodesta 2011 toimintamme on ohjannut  Cradle to Cradle™ -periaatteet ja tavoitteemme on kehittää tuotteita, jotka voi kierrättää ja joiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset koko niiden elinkaaren ajan. 

Cradle to Cradle™ arvioi yhdessä kolmannen osapuolen sertifioinnin kanssa tuotteiden ympäristövaikutuksista. Arviointi koostuu viidestä kategoriasta: materiaali, kierrättäminen, uusiutuva energia, vesi ja yhteiskuntavastuu.

Shade-mallistolla on hopeatasoinen Cradle to Cradle®-sertifikaatti.

Lue lisää ympäristövisiostamme tästä

Aiheeseen liittyvät mallistot
Saatat olla kiinnostunut myös näistä
Parketti on upea sisustuselementti
Parketti on upea sisustuselementti

Tarkettin upeissa parketeissa yhdistyvät perinteinen käsityötaito ja moderni laatu parhaalla tavalla. Atelier Collection -malliston hienostuneiden ja laadukkaiden lankkulattioiden materiaalina on...

Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä parkettilattioista
Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä parkettilattioista

Täältä löydät paljon tietoa parkettilattioista. Lue miten Tarkettin parketit on valmistettu kestämään Suomen vaativat ilmasto-olosuhteet.

Hoida parkettia rakkaudella
Hoida parkettia rakkaudella

Tarkettin parkettilattiat eivät pelkästään ole kauniita, vaan ne ovat myös erittäin helppohoitoisia. Monet luulevat, että parketti- tai laminaattilattia on vaikea hoitaa, mutta tämä ei pidä...