Tarkettin Snowtopped-installaatio Stockholm Design Weekin aikana

Tarkettin Snowtopped-installaatio Stockholm Design Weekin aikana

Snowtopped-installaatio

Snowtopped-installaatio on jatkoa Tarkettin ja Note Design Studion onnistuneelle yhteistyölle, joka alkoi vuoden 2018 Stockholm Furniture Fair The Lookout -installaatiosta. ”Halusimme suunnitella tilan, joka korostaa materiaalin monipuolisuutta ja monimuotoisuutta ja vielä odottamattomalla tavalla”, kertoo Charlotte Ackerman Note Design Studiosta.

Snowtopped-installaatio on jatkoa Tarkettin ja Note Design Studion onnistuneelle yhteistyölle, joka alkoi vuoden 2018 Stockholm Furniture Fair The Lookout -installaatiosta. The Lookout valittiin ”Editors’ Choice Award for Best Stand”. Lisäksi Lookout voitti Dezeen Awards 2018 Small interior -kategoriassa ja on ehdolla Frame Awards 2019 –kilpailussa.

Vuoden 2019 installaatio siirtyy kaupungille ja lähemmäs asukkaita. Yhdessä otamme kantaa kestävän muotoilun puolesta tähtien alle rakennettavalla lumimaisemalla.

Inspiraatiota pohjoisesta talvimaisemasta

Inspiraatio Snowtopped-installaatioon on haettu pohjoismaisen talven pehmeästä ja aaltoilevasta talvimaisemasta. Maisemasta, jossa eri kokoiset ja muotoiset huiput luovat houkuttelevan tilan liikkua, ottaen kävijänsä lumiseen syleilyyn, tietämättä mitä kaikkea lumen alle piiloutuu. Värimaailma elää valkoisen ja vaaleanharmaan sävyissä ja kuviot synnyttävät hohtavia lumikerroksia muistuttavia efektejä.


Snowtopped rakennetaan Stockholm Under Stjärnorna -kattoterassille Tarkettin iQ-sarjan kestävillä homogeenisilla muovilattioilla. IQ-sarjan tuotteita käytetään julkisissa tiloissa ympäri maailman ja ne ovat olleet Tarkettin tuotannossa 1940-luvulta lähtien.

Missä: Stockholm Under Stjärnorna, hotel At Six,  Brunkebergstorg 2, Tukholma, Ruotsi

Avoinna yleisölle: Stockholm Design Week, 4.–8. helmikuuta, klo 10.00–15.30

Tarkettin homogeeninen iQ-lattia
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Tarkettin iQ-lattioista

iQ on Tarkettin tunnetuin homogeeninen muovimatto julkisiin tiloihin. Ftalaatiton lattia on korkealaatuinen ja monipuolisen toiminnallinen.