Tehosteseinät kylpyhuoneisiin

Tehosteseinät kylpyhuoneisiin

Luo uniikki kylpyhuone tehosteseinillä

Sinulle joka haluat uniikin kylpyhuoneen olemme luoneet tehosteseinät, se on kuin kuviotapetti, joka kestää märkätilaympäristössä. Voit käyttää niitä yhdellä seinällä tehosteena tai vaikka koko huoneessa. Tehosteseinän voi yhdistää malliston muiden kuosien tai värien kanssa persoonallisen tilan luomiseksi.

Seinänpäällysteet ovat 2 metriä korkeita. Päällysteen ja katonrajan väliin jäävän tilan voi täydentää boordilla. Suosittelemme valkoista Aquarelle Soft Super White –boordia kaikille kolmelle tehosteseinälle. 

Näin se toimii

Seinänpäällyste asennetaan useimmiten nurkan yli 10 cm tehosteseinän puolelle. Tämän jälkeen tehosteseinä asennetaan nurkaan asti. Lopuksi sauma tiivistetään. Tehosteseinän saumat eivät saa jäädä vyöhykkeelle 1 eli suihkun tai ammeen viereen.

Magnolia Light Grey

Magnolia Light Greyssä on vaaleanharmaa betonitausta, joka loihtii kuosista romanttisen. Mikäli haluat asentaa Magnolia Light Greyn tehosteseinäksi, suosittelemme vaaleaa Raw Concere Grey –betonikuosia tai miksi ei Rustic Velvet Dusty Greeniä, joka korostaa vihreiden lehtien vivahteita. Raw Concrete Dark Grey luo kauniin kontrastin lattiassa.

Misty Mountain Grey

Misty Mountain Grey on rauhallinen kuosi, joka sopii asennettavaksi koko huoneen ympäri. Mikäli haluat asentaa sen vain yhdelle seinälle, on valkoiset seinät ja boordi erinomainen valinta. Lattialle sopii suurin osa valikoimamme kivi- tai betonikuoseista.

Flower Fusion Blue

Flower Fusion Blue on seinä, joka todella erottuu joukosta. Yhdistele Flower Fusion Blue muilla seinillä esimerkiksi Raw Concrete Dark Grey –kuosin kanssa teollisvivahteisen tyylin luomiseksi – kukista huolimatta. Pehmeämmän ilmeen luomiseksi voit yhdistää tehosteseinän valkoisten seinien kanssa. Voit valita minkä tahansa Aquarelle –lattian yhdisteltäväksi Flower Fusion Bluen kanssa mutta sanoisimme, että kivi- tai betonikuosi sopii seinän kanssa kaikkein parhaiten.

Aiheeseen liittyvät mallistot