Toiminnallisuus + Design = Totta

Lattianvalinnan ei enää tarvitse olla kompromissi käytännöllisyyden ja designin välillä. Tarkettin laminaattilattioista löytyy kiinnostavien kivikuosien lisäksi sekä moderneja että klassisia puukuvioita, kuten perinteinen kalanruotokuosi. Tee valinta, joka luo kutsuvan tunnelman kotiin heti eteisen lattiasta alkaen, ja toivottaa tervetulleeksi keittiöön asti.

Toiminnallisuus

Kestävä ja helppohoitoinen. Tarpeellisia ominaisuuksia lattialle, jonka tarkoitus on helpottaa kodin arkea. Laminaatti on lisäksi todella helppo asentaa liimattoman lukkopontin ansiosta. Laminaattimme valmistetaan uusiutuvista luonnonvaroista ja niillä on Der Blaue Engel -ympäristömerkintä, joka asettaa tiukkoja vaatimuksia veden ja luonnonvarojen käytölle sekä ilmasto- ja terveysvaikutuksille.

Graafisia kuvioita, klassista kalanruotokuviota, luonnollisia puu- tai kivikuoseja sekä leveitä, eksklusiivisia lankkuja. Löydä uuden mallistomme design-mahdollisuudet!

Tervetuloa kotiin

Ulkokenkien, lastenvaunujen, polkupyörien sekä märkien tassujen ja jalkojen tuomaa hiekkaa ja loskaa. Eteinen on kodin tiloista se, joka altistuu eniten kulutukselle niin aurinkoisina kuin sateisinakin päivinä. Eteisen lattian on kestettävä kovaa kulutusta, ja lisäksi sen on oltava helposti puhtaana pidettävä.

Täydellisiä lattioita koti-iltoihin ja juhliin

Olohuone tarjoaa hyvät puitteet oman persoonallisen tyylin ilmaisuun sisustuksen ja muotoilun avulla.

Tutustu esimerkiksi uuteen upeaan kalanruotokuosiin Lamin'art-sarjassa.

Viihtyisä ja kestävä keittiö

Keittiö on nykyisin suositumpi paikka kuin koskaan ennen, ja se kilpaileekin olohuoneen kanssa asemasta kodin keskipisteenä. Keittiössä laitetaan ruokaa, mutta myös vietetään aikaa vieraiden kanssa.

Käytännöllinen kotitoimisto

Nykyisin moni työskentelee kotoa käsin osa- tai täysipäiväisesti, jolloin on tärkeää, että työhuone on sekä viihtyisä että käytännöllinen. Welcome-mallisto on antistaattinen, joten se sopii erityisen hyvin kotikonttoriin.

Uusi päivä

…uudessa uudessa, kauniissa makuuhuoneessa. Haaveiletko uudesta makuuhuoneen lattiasta? Inspiroidu uuden mallistomme laajasta kuviovalikoimasta.

Hauskoja, kestävä huoneita sinulle ja lapsille

Laminaattilattiamme ovat helppoja asentaa, puhdistaa ja vaihtaa. Nämä ominaisuudet ovat arvossaan erityisesti lastenhuoneen sisustuksessa. Mallistomme vaihtoehdoista löydät kestäviä, helppohoitoisia ja ääntä vaimentavia lattioita, joiden kuviot sopivat niin vallattomille pikkulapsille kuin trenditietoisille teineillekin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Aquarelle - kylpyhuoneen lattia ja seinä

AQUARELLE - KYLPYHUONEEN LATTIA JA SEINÄ

Kylpyhuone on eräs kodin tärkeimmistä huoneista. Siellä paitsi peseydytään, myös rentoudutaan ja virkistäydytään. Kylpyhuoneessa tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu.

LUE LISÄÄ
Vinkkejä lattian valintaan

VINKKEJÄ LATTIAN VALINTAAN

Parketti, laminaatti, muovimatto, vinyylilankku...

LUE LISÄÄ
Vinyylilattioidemme modernit kuosit

VINYYLILATTIOIDEMME MODERNIT KUOSIT

Vinyylilattiamme on kehitetty sinulle joka olet kiinnostunut persoonnallisesta sisustuksesta mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin. Uusien muovimattojen design on moderni, ne ovat kestäviä...

LUE LISÄÄ
Parketti on upea sisustuselementti

PARKETTI ON UPEA SISUSTUSELEMENTTI

Tarkettin upeissa parketeissa yhdistyvät perinteinen käsityötaito ja moderni laatu parhaalla tavalla. Atelier Collection -malliston hienostuneiden ja laadukkaiden lankkulattioiden materiaalina on...

LUE LISÄÄ