Uudet kuosit ja askelääntä vaimentava korkkipohja

Uudet kuosit ja askelääntä vaimentava korkkipohja

Kestävä ja luonnonläheinen

Lattialla on luonnollinen ulkonäkö ja sisältää yli 80 % puuta. Tätä lähemmäksi aitoa puu- tai parkettilattiaa tuskin pääsee! Kuvassa on Rustic Oak Nature, joka on kaunis rustiikkinen lankkulattia lämpimässä ja viihtyisässä sävyssä.

Valikoimamme laminaattilattioita voi käyttää yhdessä lattialämmityksen kanssa. Tutustuthan kuitenkin asennusohjeeseemme, mikäli kotonasi on lattialämmitys käytössä.

Uudet kuosit

Laminaattivalikoimastamme löytyy niin kivi- ja lankkukuoseja sekä klassisia kalanruotokuoseja.

Kuoseja ja värejä on taas vaaleasta tummaan, aina rauhallisesta rustiikkisiin sekä innovatiivisista kuoseista perinteisiin lankkuihin. Kuvassa on Light Grey Oak, vaaleanharmaa puukuosinen lankkulattia.

SoundLogic-mallistossa on myös lukuisia 2- ja 3-sauvaisia lattioita, jotka luovat kotiisi harmonisen vaikutelman. Kuvassa näemme Nature Oak 2-sauvaisen lattian.

Valikoimamme 32:lla kuosilla ja kolmella koolla luot haluamasi tyylin luonnollisilla lankuilla tai rouheammilla kivikuoseilla. Löydät varmasti mieleisen kuosin valikoimamme laminaateista.  

Mikäli haluat kotiisi tummemman ja lämpimämmän sävyisen lattian, on Vintage Oak Brown kaunis valinta. Yhdistä valkoisten seinien kanssa tyylikkään ja harmonisen tilan luomiseksi.

Helppo asentaa ja pitää puhtaana

Laminaattilattia on helppo asentaa muutamalla perustyökalulla ja voidaan asentaa jo olemassa olevan lattian päälle, mikäli se on kova ja tasainen.

Kaikissa SoundLogic-malliston lattioissa on sisäänrakennettu akustoiva korkkipohja, joten muuta akustoivaa alusmateriaalia ei tule käyttää. Tämän ansiosta asennus on nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

Näin asennat laminaattilattiasi

Mallistomme

SoundLogic – Hiljainen ja miellyttävä lattia. Luo aidon honkalattian tunnelma sisäänrakennetulla akustisella taustalla.

Lue lisää SoundLogic-mallistosta 

Long Boards – Pitkät luonnollisen näköiset lankut. Pinnassa näkyvät puun syyt sekä oksakohdat luovat aidon puulattian tunnelman.

Lue lisää LongBoards-mallistosta
 

 

Lamin’Art – Luonnolliset ja ajattoman näköiset puu- ja kalanruotokuosit. Kalanruoto on suunniteltu niin, että voit luoda pitkittäissuuntaisen kuosin ilman näkyviä lyhyitä sivuja.

Lue lisää Lamin’Art-mallistosta 

Woodstock – Harmonisen rauhalliset lankut kauniin vaaleilla sävyillä.

Essentials -– Luonnolliset laminaattilankut näkyvine oksankohtineen. Klassisen moderni puukuosi rustiikkisella vivahteella.

Lue lisää Woodstock-mallistosta
Lue lisää Essentials-mallistosta

Kuvagalleria

Aiheeseen liittyvät mallistot