Uutuus! Chevronia, ruutua ja lankkua

Uutuus! Chevronia, ruutua ja lankkua

Laminaattilattia

Uusi klassinen laminaattimallisto

Laminaatti on edullinen vaihtoehto perinteiselle puulattialle. Kulutusta ja elämää kestävä pinta on erityisen hyvä valinta aktiivisiin lapsi- ja koiraperheisiin. 

Uudessa Woodstock XL -mallistossa yhdistyvät tyylikkäimmät ominaisuudet: ajaton kahden metrin lankku, klassinen chevron-parketti (ranskalainen kalanruotokuvio) ja kaksi erisävyistä ruutukuviota. Woodstock-lattioille on tunnusomaista luonnollisen näköinen pintarakenne, joka antaa vaikutelman aidosta puulankusta.

Tarkettin laminaattilattiat valmistetaan 83–87-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista, ja ne sopivat erinomaisesti yhteen lattialämmityksen kanssa. Laminaattilattioissa käytetty puu on 70-prosenttisesti PEFC-sertifioitua, mikä takaa sen, että raaka-aine on tuotettu metsänomistajan ja metsänhoidon kannalta vastuullisesti.

Uusi klassinen laminaattimallisto

Hillittyä tai rustiikkia tyyliä 37 eri mallissa

Tarkettin valikoimaan kuuluu viisi laminaattimallistoa, joissa on 31 kuviointia ja kolme mallia. Se on vaihtoehto useimmille puulattioille rakastetuimmissa tyyleissä.

Woodstock XL – trendien aallonharjalla

Woodstock XL -mallisto tarjoaa tyylikkäitä malleja, kuten pitkiä lankkuja, chevron-kuosia (ranskalainen kalanruotokuvio) ja ruutukuoseja. Mattapinta ja luonnonmukaiset puukuviot ja oksakohdat luovat ajattoman parketti- tai lankkulattian tunnun. Lankkulattia koostuu joko kaksimetrisistä (205 x 25 cm) tai erikoisleveistä (129 x 33 cm) lankuista.

Woodstock XL – Designlattiat

Nyt voit tuoda kotiisi puulattioista tutut chevron- tai ruutukuviot laminaattiversiona. Luo lattia, joka tuntuu kauniilta parketilta, mutta jossa on kaikki laminaattilattian edut. Lattia kestää elämää ja sitä on helppo hoitaa. Näin helppoa on luoda kaunis kuviollinen lattia. Laminaatti voidaan asentaa lattialämmityksen päälle.

Woodstock – aidonnäköinen pinta

Woodstock-lattian pintarakenne tuo mieleen aidon puun. Nykyaikaiset lattiat sopivat erinomaisesti pohjoismaisiin koteihin. Malleissa on rauhallinen puukuvio ja rustiikkinen ilme (enemmän oksakohtia) ja niiden väritys vaihtelee luonnollisista puun sävyistä harmaaseen kuultovärjäykseen.

Essentials – sileää tammea

Essentials vangitsee luonnollisen tammiparketin tunnelman. Kuviot vaihtelevat rauhallisesta rustiikkiin, eli ootraus ja oksakohdat optimoidaan siten, että lattian jokainen osa näyttää laadukkaalta puulta. 

SoundLogic – akustoiva pohja

Akustisen lattian korkkipohja vaimentaa askelääntä 17 dB. SoundLogic-mallit tarjoavat tammi- tai mäntylattian ulkonäön kolmi-, kaksi- ja yksisauvaisessa kuosissa ja lankkumallissa. Mallisto sisältää neljätoista lattiaa, joista viisi on saatavana myös Essentials- ja Woodstock-lattioina.

Neljä kerrosta takaa laadun ja vakauden

Tarkettin laminaattilattioissa on nelikerroksinen rakenne, joka ehkäisee tehokkaasti puun luonnollisia liikkeitä. Laminaattilattia kestää hyvin sisäilmastossa tapahtuvaa lämpötilan ja ilmankosteuden vaihtelua.  

Neljä kerrosta takaa laadun ja vakauden

Laminaattilattian neljä kerrosta: 

Pintakerros – takaa pitkän käyttöiän ja hyvän siivottavuuden. Antistaattinen, voidaan kuvioida luonnollisen näköiseksi.

Kuviokerros – painettu paperi, joka antaa laminaattilattialle sen visuaalisen ilmeen.

Vakaa ydin – erittäin tiivis puukuituydin (HDF) sisältää 80 prosenttia puukuitua.

Vakaa suojakerros – lisävakautta antava pohjakerros.

Kestävä, helppo puhdistaa, helppo asentaa

Tarkettin laminaattilattiat ovat niin kestäviä, että annamme niille 20 vuoden takuun kotikäytössä. Laminaattilattia on helppo asentaa, eikä se vaadi muuta hoitoa kuin tavallisen siivouksen pölynimurilla ja kuivalla mopilla.

Kestävä, helppo puhdistaa, helppo asentaa

Laminaattilattia on helppo asentaa. Tarkettin laminaattilattiat ovat antistaattisia, ja ne voidaan asentaa olemassa olevan lattian päälle (kunhan lattia on tasainen). Niitä voi käyttää myös lattialämmityksen kanssa. 

Lattia asennetaan liimattoman ponttijärjestelmän avulla. Tarvitset vain muutaman yksinkertaisen perustyökalun. Akustoivaa SoundLogic-mallistoa lukuun ottamatta suosittelemme käyttämään akustoivaa alusmateriaalia (Tarkofoam II tai Tarkoflex II), jotta lattia ei kopise ja tuntuu vieläkin miellyttävämmältä jalan alla. 

Laminaattilattia on helppo puhdistaa kuivalla mopilla ja pölynimurilla. Vahvoja kemikaaleja ei tarvita.

Uusiutuvaa raaka-ainetta

Tarkettin laminaattilattiat koostuvat suurimmaksi osaksi puusta, joka on uusiutuva raaka-aine. 

Tarkettin laminaattilattia edistää hyvää sisäympäristöä. Noin 70 % puuraaka-aineesta on PEFC-sertifioitua, mikä tarkoittaa sitä, että tuotannossa otetaan huomioon biologinen monimuotoisuus, hyvä vedenlaatu ja arvokkaat kulttuuriympäristöt.

SoundLogic-malliston integroitu akustoiva pohja on valmistettu 100-prosenttisesta PEFC-sertifioidusta korkista – uusiutuvasta raaka-aineesta, jota saadaan korkkitammen kuoresta puuta vahingoittamatta.

Täydellinen selvitys laminaattilattioidemme sisällöstä (ebvd)  

Kuvagalleria

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Laminaattilattia on käytännöllinen ja kestävä
Laminaatti - Käytännöllinen, kestävä ja kaunis!

Lattianvalinnan ei enää tarvitse olla kompromissi käytännöllisyyden ja designin välillä. Tarkettin uusista laminaattilattioista löytyy kiinnostavien kivikuosien lisäksi sekä moderneja että klassisia..

laminaatti Tarkettilta, harmaata olohuoneessa
Laminaattilattian pesu ja huolto

Miten laminaattilattia puhdistetaan? Tästä löydät ohjeemme laminaattilattian hoitoon.

Aiheeseen liittyvät mallistot