Vinyylilattia

Vinyylilattia

Vinyylilattia – Tyylikäs ja kestävä lattia koteihin

Suositut mallistomme T-Extra ja Texstyle ovat nyt Iconik-lattioita. Olemme myös valikoineet 10 kuosia suosituista iQ Surface- ja iQ Megalit-mallistoista. Nämä mallistot sopivat loistavasti niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin.

Fiksu valinta

Laajassa vinyylilattiamallistossamme sinulla on mahdollisuus valita laajasta valikoimasta eri kuoseja, asennustapoja sekä ominaisuuksia. Ne ovat mukavan tuntuisia jalan alla, helppohoitoisia ja kestäviä. Voit päivittää kotisi ilmeen helposti ja edullisesti. 
Tee fiksu valinta ja valitse vinyyli- ja muovimatot Tarkettilta.

 

Suositulla mallistolla on nyt uusi nimi

Tarkett on valmistanut vinyylilattioita 1940-luvulta lähtien. Monista valikoimamme vinyylilattioista on jo ehtinyt tulla ikonisia. Siksi olemme keränneet yhteen suosituimmat kuosimme sekä lisänneet valikoimaan uusia. Olemme lanseeranneet nyt rullalla olevat vinyylilattiamme nimellä ICONIK.


ICONIK T-Extra ajattomilla puu- ja kivikuoseilla sekä retroilla shakkiruuduilla.
ICONIK Texstyle askelääntä vaimentavalla tekstiilitaustalla.


Lattiamme ovat yhtä tyylikkäitä kuin ne ovat kestäviä, helppohoitoisia, mukavia jalan alla sekä hyviä sisäympäristölle. Ne ovat myös helppoja asentaa itse oikeilla työkaluilla. Rullalla olevia vinyylimattoja on saatavilla kolmessa eri leveydessä ja ne leikataan asiakkaan toivomaan pituuteen. Ne ovat ftalaatittomia ja pienipäästöisiä.

iQ-lattia koteihin

Tarkettin iQ on merkki korkeasta laadusta sekä kestävyydestä. Se kertoo myös innovatiivisesta designista sekä uudesta tavasta nähdä vinyyli materiaalina. Valikoiman kuosit sopivat erinomaisesti designista kiinnostuneille, jotka samalla myös arvostavat kestävyyttä.

iQ PUR -pinnan ansiosta lattia on erinomainen valinta esimerkiksi keittiöön tai eteiseen, joissa kulutus on yleensä kovinta. Parhaan ja tiiviin lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että lattian asennuksen hoitaa ammattilainen.

iQ Megalitissa on moderni ja kaunis valikoima värejä. Niihin on ammennettu innostusta luonnon mineraaleista ja moderneista metalleista kuten kuparista ja messingistä.

Loimme yhdessä ruotsalaisen designtoimisto Note Design Studion kanssa iQ Surface -malliston. Se lanseerattiin vuonna 2019 Milano Design Weekillä. Malliston kuosit ovat uniikkeja; voimakkaita ja samalla myös hienostuneita. Ne muistuttavat hieman pilkullista terrazzo-kivimateriaalia. 

Aiheeseen liittyvät mallistot

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tarkettin muovimatto lastenhuoneessa ja kaksi leikkivää lasta
Vinyylilattian, vinyylilankun ja muovimaton asennusvinkkejä

Tässä muutama vinkki vinyylilankun ja muovimaton asennukseen.

Tarkettin vinyylilattia keittiössä jossa lapsi siivoaa
Vinyylilattian pesu ja hoito on helppoa

Lue tästä parhaat vinkit vinyylilankun ja muovimaton siivoukseen ja hoitoon.