Valitse maaValitse maa
Suomi – Lattiat kodin tiloihin

Starfloor Click –lukkoponttivinyyli

Helposti asennettavaa designia

Starfloor Click on kulutusta kestävä lukkoponttivinyyli lankku- tai laattamuodossa. Lattia on miellyttävän tuntuinen jalan alla, ja helppo pitää puhtaana. Tämän vuoden mallistossa on 5 kivikuosia laattamuodossa ja 13 upeaa puukuosia, osa leveänä lankkuna. Mallistossa säilyy myös kaksi suosittua 'marokkokuosia'. Lattian avulla on helppo uudistaa kodin ilmettä helposti.

 

Vahvan pintakäsittelyn ansiosta Starfloor Click kestää hyvin kulutusta kotona ja julkisissa tiloissa. Lattian käyttöluokka on 33. Pintakäsittely myös helpottaa lattian hoitoa, koska lika ei tartu siihen niin herkästi. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi eteisen tai keittiön lattialle, jotka likaantuvat muita kodin huoneita helpommin.

 

Uuden lukkopontin ansiosta Starfloor Click on erittäin helppo asentaa, ja sen voi laittaa myös vanhan lattian päälle kunhan alusta on kova ja tasainen. Starfloor Click soveltuu erinomaisesti myös kerrostaloon, koska alakertaan kuuluvaa askelääntä voidaan vaimentaa Tarkettin alusmateriaalilla Tarkomfort Premium. Koska tuotetta ei liimata, se sopii myös vuokra-asunnon lattiaremonttiin.

Hyvä sisäympäristö

Starfloor Click -lattia on 100 % ftalaatiton, sen päästöt ovat erittäin alhaiset ja se voidaan asentaa ilman liimaa.

Jaa