Grace – Joutsenmerkitty puulattia, jossa on uusi, erittäin mattainen ja silkkinen pinta

Grace – Joutsenmerkitty puulattia, jossa on uusi, erittäin mattainen ja silkkinen pinta

Tuomme nyt markkinoille Joutsenmerkityn puulattiamalliston, jossa yhdistyvät öljytyn lattian luonnollinen ulkonäkö ja lakatun puulattian helppohoitoisuus. Grace-mallistossa on 1-sauvaisia lattioita, kahdessa eri leveydessä, 3-sauvaisia lattioita ja ruutulautoja – yhteensä kaksitoista tammilattiaa kuudessa väriperheessä lämpimissä, luonnollisissa ja harmonisissa sävyissä. Kaikki malliston tuotteet on käsitelty uudella, ainutlaatuisella ultramattalakalla, joka tekee pinnasta silkinpehmeän ja helppohoitoisen. 

Grace-lattian ultramattapinta, pehmeä harjaus ja harsomaiset sävyt tekevät lattiasta kauniin ja aikaa kestävän. Mallisto on käsitelty uudella Proteco ExtraMatt -lakalla, joka tekee lattioista kestäviä ja helppohoitoisia arjessa. Lakan ansiosta Grace saa mattapintaisen ja silkkisen pinnan, jossa puun pintaan ei muodostu hohdetta tai kimalletta valaistusolosuhteista riippumatta. Harjattu pinta korostaa tammen luonnollista pintakuviota ja luonnetta. 

Puulattiaa käytettäessä ei kuluteta itse puupintaa vaan pintakäsittelyä. Siksi on tärkeää, että pintakerros on mahdollisimman vahva, koska muuten lattia on hiottava useammin.

Uuden puulattian pintakäsittelyn kehittäminen vie aikaa. Tarkett on kehittänyt uutta patentoitua* lakkajärjestelmää yli kahden vuoden ajan varmistaakseen parhaan mahdollisen kestävyyden, teknisen suorituskyvyn ja ulkonäön. 

Grace Oak Era, Joutsenmerkitty parketit

Kestävä, Joutsenmerkitty ja ympäristösertifioitu

Grace-lattialla on Joutsenmerkki, sillä se sisältää runsaasti uusiutuvia materiaaleja ja kestää hyvin kulutusta. Se täyttää Joutsenmerkin tiukat terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita koskevat vaatimukset. Tuotteen hyväksyminen edellyttää todistusta ja dokumentaatiota sekä riippumattomien laboratorioiden kattavia testejä. Grace on testattu mm. sen varmistamiseksi, että lattiat täyttävät vähäpäästöiset vaatimukset ja luovat siten terveellisen sisäympäristön. Myös Tarkettin tuotantoyksiköt on tarkastettu ja hyväksytty. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on tuotannon energiatehokkuuden varmistaminen. 

Grace-mallistolla on myös Cradle to Cradle® -kestävyysmerkintä ja koko mallistolla on PEFC-sertifiointi (PEFC / 05 – 35 -125) kestävän metsänhoidon osalta.**  

Kestävän lattian perusominaisuus on se, että se on niin laadukas, että se kestää pitkään. Grace on Tarkettin muiden puulattioiden tavoin hyvä esimerkki tästä. Grace-lattian käyttöikä on pitkä, ja hiominen ja lakkaus voivat antaa vanhemmalle lattialle uuden elämän. Lattian päällä on miellyttävä kävellä, se on helppo siivota ja se suojattu tehokkaasti jokapäiväiseltä kulumiselta ja tahroilta. Grace ikääntyy luonnollisesti ja pysyy kauniina ilman vaativaa hoitoa. 


* Patenttia haettu WO2021/152084 
** PEFC on maailman suurin kestävän metsänhoidon sertifiointijärjestelmä. Puupohjaisen tuotteen PEFC-merkintä osoittaa, että se on valmistettu kestävästi hoidetuista metsistä peräisin olevasta puuraaka-aineesta PEFC:n vaatimusten mukaisesti. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Parkettilattiat
Parkettilattiat

Tarkettin parkettilattioissa yhdistyy laatu, kestävyys ja upea ulkonäkö parhaalla tavalla. Lue tästä miten valita parketti.

Aiheeseen liittyvät kokoelmat