Parkettilattiat

Parkettilattiat

Parkettilattiat

Parkettilattia on luonnollisen kestävä, ja väri ja syykuvio vaihtelevat siinä kauniisti, ja lattia antaa aidon lämpimän tunnun kotiisi. Parketti on tehty kokonaan puusta. Pinta on aina jalopuuta, mutta riippuen lattian paksuudesta rakenne voi olla erilainen. Tammi, saarni, pyökki, koivu, pähkinä tai vaahtera ovat esimerkkejä puulajeista, joista parketin pinta voi olla tehty.

Mallistomme

Löydä puun kauneus, ja tutustu laajaan mallistoomme parketteja ja puulattioita. Mallistot on kehitetty vastaamaan ajankohtaisia sisustustrendejä ja tyylejä, joilla luodaan kaunis koti.

Inspiroidu ajattoman puhtaasta designista, aidosta käsityöstä, luonteikkaista puupinnoista ja erikoisefekteistä. Löydät paljon vaihtoehtoja joista valita. Lue lisää mallistoistamme alta. Sivun alareunassa on myös hieman sisustusinspiraatiota ja vinkkejä parkettilattioista. 

 

Noble

Noble on uusi upea tulkinta klassisesta ruutuparketista, nyt myös modernin kuvion kera. Puusauvojen suuntaisesti harjattu pinta ja himmeän luonnollinen öljyvaha antavat lattialle kauniin pinnan.

Elegance

Ylellisin parkettimme, jossa on poikkeuksellisen leveät, pitkät ja paksut tammilankut, joissa luonnon oma design pääsee ainutlaatuisesti esiin. 

Heritage

Heritage on aito rustiikki tammiparketti, luonnon itsensä muovaama. Luonnolliset yksityiskohdat antavat puulattialle tunteen satavuotisesta patinasta.

Prestige

Parketissa on hienostunut ilme, jota korostaa luonnollisesti vanhentuneen puun ulkonäkö - aivan kuin tuuli ja vesi olisi kuluttanut lattiaa.

Vintage

Vintage on lattia, jolla on historia kerrottavanaan. Käsityö on jättänyt leimansa tähän parkettiin: ainutlaatuiset sahanjäljet ja painumajäljet antavat persoonallisuutta ja menneen ajan fiilistä.

Shade

Shade on mallisto, jossa on elegantteja lattioita ja laaja valikoima luonnollisia värejä. Kuultovärjättyjä parketteja ja upeita pintakäsittelyjä, jotka antavat huoneeseen lämmintä kodikkuutta.

Pure

Pure-malliston lattiat ilmentävät puulajin luonnollisia sävyjä.

Play

Tuo oma tyylisi esille valitsemalla yksilöllinen ja moderni lattia, jossa yhdistyy design ja puun luonnollinen kauneus. Erottuvia lattioita, joilla ilmennät omaa persoonallista tyyliäsi.

Viva

Viva on puuviilulattia, joka kestää kulutusta erittäin hyvin. Ohut puulattia täydellinen ratkaisu kodin lattiaremonttiin.

Aiheeseen liittyvät mallistot