Laminate Woodstock

Kestävä ja luonnollisen näköinen laminaatti- lattia

Uusi laminaattivalikoima luonnollisilla ja klassisilla kuoseilla

Tarkettin laminaattilattiat on valmistettu yksityiskohtiin keskittyen ja ne yhdistävät kauneuden ja toimivuuden. Ne ovat kestäviä lattioita, jotka sopivat erityisen hyvin perhe-elämän ja arjen haasteisiin. Tarkettin laminaattilattia on niin lähellä oikeaa puulattiaa kuin mahdollista, mutta siinä on kaikki laminaatin käytännölliset edut. 

Tarkettin laminaattilattiat koostuvat 85-prosenttisesti puuraaka-aineesta ja sopivat erinomaisesti lattialämmityksen kanssa käytettäväksi. Puuraaka-aine on PEFC-sertifioitua* (PEFC / 05-35-125), mikä takaa sen, että raaka-aine on tuotettu huomioiden sekä metsänhoitajan että metsän tarpeet. 

*  PEFC on maailman suurin kestävän metsätalouden sertifiointijärjestelmä. PEFC-merkintä puutuotteessa osoittaa, että se on valmistettu kestävästi hoidetuista metsistä peräisin olevista raaka-aineista PEFC:n vaatimusten mukaisesti. 

Woodstock Longboards

Nyt lanseeraamme neljä uutta laminaattimallistoa, joissa on 21 ainutlaatuista kuosia ja kolme lautakokoa, kaikki suunniteltu selviytymään arjen haasteista. Valikoimassa on kuoseja ja värejä kaikenlaisille tyyleille ja kodeille - tarjoamme vaihtoehdon useimmille suosituille puulattioillemme.

Woodstock

Woodstockissa luonnollisen tammiparketin tunnelmaa. Mallistosta löydät klassisia puukuoseja rauhallisilla ja rustiikkisilla ilmeillä. Useissa kuoseissa on selkeä ja ainutlaatuinen pintarakenne, jossa näkyy puun syyt ja oksankohdat, jotka luovat tunteen aidosta ja korkealaatuisesta puulattiasta.

Woodstock SoundLogic

Woodstock SoundLogicissa on askelääniä vaimentava akustinen pohja, mikä tekee siitä hiljaisimman laminaattilattiamme samalla luoden miellyttävämmän ympäristön. Erillistä alusmateriaalia ei tarvita, joten lattian asentaminen on nopeampaa ja edullisempaa verrattuna moniin muihin lattioihin.

Woodstock Longboards

Woodstock Longboardsin lankut ovat erityisen pitkiä ja leveitä. Täydellisiä suuriin huoneisiin, joissa haluat pidentää tilan tunnetta. Lattian mattapinta luo ylellisen tunnelman, jossa saat klassisen ja ajattoman lankkulattian ulkonäön laminaattilattian kestävyydellä ja helpolla hoidolla.

Woodstock Herringbone

Woodstock Herringbonessa yhdistyvät ylellisyys ja lämpö ajattomassa kalanruotokuosissa. Saat klassisen, luonnollisen näköisen ja edullisen vaihtoehdon usein hintavalle kalanruotoparketille. Lattian asentaminen on helppoa Tarkettin kätevän taittopontin ansiosta.

Laatua läpi kaikkien kerrosten

Tarkettin laminaattilattioissa on neljä kerrosta, jotka tehokkaasti torjuvat puun luonnollisia liikkeitä. Sisäilman lämpötilan ja kosteuden vaihtelut eivät ole ongelma laminaattilattioillemme.

Laminaattilattian neljä kerrosta:

  1. Kestävä pintakerros – takaa kestävän ja helppohoitoisen pinnan. Pinnan martiointi luo lattialle luonnollisen rakenteen. 
  2. Kuviokerros – painettu paperi, joka antaa laminaattilattialle sen kuosin.
  3. Vakaa ydin – tiheä HDF-runko, joka on valmistettu 80-prosenttisesti puukuidusta, luo kestävän ja vakaan lattian.
  4. Stabiloiva kerros – alin kerros, joka antaa lattialle lisää vakautta. 

Kestävä, helppohoitoinen ja helppo asentaa

Tarkettin laminaattilattiat ovat niin kestäviä, että takuumme on voimassa 20 vuotta kotikäytössä (25 vuotta Woodstock Longboardsille). Laminaattilattian hoitaminen on myös helppoa, eikä se vaadi muuta hoitoa kuin tavallisen imuroinnin ja nihkeät siivousmenetelmät.

Lattian asentaminen on helppoa Tarkettin kätevän 5G-lukkoponttijärjestelmän avulla – et tarvitse kuin muutamia perustyökaluja. Poikkeuksena on Woodstock Herringbone, joka asennetaan taittopontilla. Kaikkien laminaattilattioiden alle tulee asentaa alusmateriaali Woodstock SoundLogicia lukuun ottamatta. Tämän malliston lattioissa on valmiiksi integroitu akustoiva pohja. Voit tutustua valikoimamme alusmateriaaleihin täältä

Tarkettin laminaattilattian voi asentaa olemassa olevan lattian päälle, kunhan alusta on kova ja tasainen, ja se sopii erinomaisesti lattialämmityksen kanssa käytettäväksi. 

Laminaattilattiamme koostuvat suurelta osin puusta, joka on uusiutuva raaka-aine. Puuraaka-aine laminaattilattioissamme on PEFC-sertifioitu - yksi luotettavimmista sertifikaateista kestävälle metsätaloudelle. Tämä takaa, että raaka-aine on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista lähteistä. 

Tarkettin laminaattilattia on monipuolinen ja kestävä ratkaisu, joka sopii useimpiin kodin huoneisiin. Olipa kyseessä olohuone, keittiö, lastenhuone tai työhuone, valikoimamme tarjoaa sekä designia että toimivuutta vastaamaan tarpeitasi ja elämäntyyliäsi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kaunis kalanruoto-laminaatti Tarkettilta
Laminaatin asennus on helppoa!

Tästä löydät tärkeää tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä ennen Tarkettin laminaattilattian asennusta.

Aiheeseen liittyvät mallistot