Aquarelle - kylpyhuoneen lattia ja seinä

Kylpyhuoneen muovimatto ja seinävinyylit Aquarelle-mallistosta

Helppohoitoinen ja tyylikäs

Kylpyhuone on eräs kodin tärkeimmistä huoneista. Siellä paitsi peseydytään, myös rentoudutaan ja virkistäydytään. Kylpyhuoneessa tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys. Lattian ja seinien designiin panostetaan yhä enemmän myös kylpyhuoneen sisustuksessa. Tarkettin Aquarelle-mallistosta löytyy vaihtoehtoja niin trenditietoiselle kuin klassiselle sisustajalle laajasta kylpyhuoneiden muovimatto- ja seinävinyylivalikoimasta.

Mahdollisuuksien mallisto

Olemme ammentanut inspiraatiota nykyisistä ja tulevista suuntauksista ja kehittäneet kuoseja, joiden värit, materiaalit ja rakenteet ovat saaneet innoituksensa luonnosta. Erilaisiin orgaanisiin ja graafisiin painatuksiin yhdistettyinä ne muodostavat malliston, johon mahtuu kaikkea kansanperinteitä kunnioittavista ajattomista malleista aina klassisen elegantteihin ja rustiikkisiin kuoseihin.

Upean monipuolinen kylpyhuoneen muovimatto- ja seinävinyylimallisto päästää luovuuden valloilleen ja auttaa luomaan kylpyhuoneen, joka heijastaa juuri sinun persoonallista tyyliäsi.

Perinteikäs ja ajaton muovimatto kylpyhuoneeseen

Ajattomat kylpyhuoneen muovimattomateriaalimme henkivät boheemia talonpoikaistyyliä. Graafiset ja itämaiset kuviot antavat modernin ilmeen, joka vie ajatukset Välimerelle.

Klassista eleganssia

Mallistoon on haettu innoitusta ylellisistä ja hohdokkaista materiaaleista, esimerkiksi marmorista ja kultaisista yksityiskohdista. Myös klassinen ranskalainen liljakuvio, luonnonläheiset kuosit ja kukkaköynnökset näkyvät tämän malliston teemassa.

Tyylikästä maanläheisyyttää

Rouheiden betonia muistuttavien teollisuusvaikutteiden ja jalometallien kuten messingin yhdistelmä luo tilaan rauhallisen tunnelman ja modernin, pelkistetyn ilmeen. Jos olet aina haaveillut saavasi kylpyhuoneeseen betonikuoseja vesitiiviydestä tinkimättä, tilaisuutesi on koittanut!

Vesitiivis design kylpyhuoneen muovimatolla ja seinävinyylillä

Kylpyhuoneen tyylikkyydellä ei ole merkitystä, jos vesitiiviydestä ei ole huolehdittu. Aquarelle-mallistolla on VT-märkätilahyväksyntä Ruotsissa eli se on vesitiivis ja täyttää alan tiukimmat vaatimukset. Seinävinyylit voidaan asentaa horisontaalisesti tai pystysuorina vuotina kuosista ja koosta riippuen, sekä kylpyhuoneen muovimatto voidaan nostaa seinälle. Näin liitoskohtia tulee mahdollisimman vähän ja kosteusvaurion riski vähenee. Seinän voi viimeistellä yhteensopivalla boordilla.

Helppohoitoinen ja hygieeninen

Aquarelle-malliston tuotteet ovat helppohoitoisia, ja niissä on puhtaanapitoa helpottava PUR-pintakäsittely. Kuivaa seinät ja lattia kumilastalla. Puhdista tarvittaessa miedolla vedestä ja yleispuhdistusaineesta valmistetulla liuoksella. Voit myös tarvittaessa puhdistaa pinnat emäksisellä puhdistusaineella (pH 10,1 - 11) poistaaksesi rasvaista likaa ja hapanta puhdistusainetta (pH 2 - 5,9) poistaaksesi kalkkisaostumia.

Huomaathan, että esimerkiksi hiusvärit, muoviset ja kumipohjaiset kylpyhuoneen matot, muovipussien painoväri ja kumiaines voivat aiheuttaa värjäytymiä. Kumilastaa ei koskaan tule säilyttää lattiaa tai seinää vasten.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kylpyhuone
Lattiat kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja siellä tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turv

Aquarelle - Uusia värejä ja kuoseja Aquarelle-märkätilamallistossa
Uusia värejä ja kuoseja Aquarelle-märkätilamallistossa

Lanseeraamme uusia värejä ja kuoseja suositussa Aquarelle-mallistossa.

Tehosteseinät kylpyhuoneisiin
Tehosteseinät kylpyhuoneisiin

Sinulle joka haluat uniikin kylpyhuoneen olemme luoneet tehosteseinät, se on kuin kuviotapetti, joka kestää märkätilaympäristössä.

Aiheeseen liittyvät mallistot