Uudet kokoelmat LVT

Luonnollisen tuntuinen ja ultramatta pinta uusissa modulaarisissa vinyylilattioissa

Eksklusiivinen modulaarinen vinyylilattia, jossa muotoilu kohtaa toiminnallisuuden

Päivitämme vinyylilankkulattioiden valikoimaamme kauniilla, aidonnäköisillä puu- ja kivikuoseilla sekä uudella, modulaarisella ja muotoilultaan upealla vinyylilattiamallistolla. Molemmille mallistoille on tunnusomaista uusi erittäin matta Tektanium™-pintakerros, joka ei heijasta valoa ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista ja kulumista.

Uudet iD Inspiration Click Solid 55- ja iD Inspiration 55 -mallistot ovat kaksi ultramattaista vinyylilattiaa, jotka sopivat erityisen hyvin tiloihin, joissa aurinko paistaa suurista ikkunoista, tai tiloihin, joissa tarvitaan tavallista kestävämpää lattiaa, kuten keittiöön ja eteiseen. Lattiat ovat mukavia ja lämpimiä jalan alla. Ne on helppo puhdistaa miedoilla puhdistusaineilla, eikä niitä tarvitse huoltaa. Lattiat ovat tietenkin ftalaatittomia ja päästöiltään erittäin pieniä.

LVT golv för hall och kök

iD Inspiration Click Solid 55

iD Inspiration Click Solid 55 on lukkoponttivinyyli, joka on helppo asentaa itse kätevän lukkoponttijärjestelmän ansiosta. Lattia voidaan asentaa vanhan lattian tai ohuesti saumatun laattalattian päälle. Mallistossa on 19 kaunista puu- ja kivikuosia. Joissain kuvioissa on kohokuvioitu pinta, joka luo luonnollisen kuvioefektin. Kohokuviointi on mukautettu pinnan kuosiin, mikä luo realistisen lopputuloksen. iD Inspiration Click Solid 55 korvaa aiemman Starfloor Click 30 ja 55 -mallistomme. Solid-merkintä tarkoittaa, että materiaali on vahvistettu, mikä saa lattian säilyttämään muotonsa paremmin.

LVT golv för kök och vardagsrum

iD Inspiration 55

iD Inspiration 55 -mallistoon kuuluu seitsemän erilaista kuosia: kalkkikivi, terrazzo, tumma tai vaalea marmori, betoni, komposiitti ja mikrosementti. Kuviot on skannattu oikeasta kivestä ja painettu suurella tarkkuudella. Tekniikan ansiosta vältyt kuvion toistumiselta ja lattia näyttää aidolta kivilattialta, mutta sillä on vinyylilattian käytännöllisyys. Erona perinteiseen lukkoponttivinyyliin on se, että iD Inspiration 55 on liimattava alustaan. Saatavilla valituilta jälleenmyyjiltä.

Golv med natutrogen känsla

Kuvagalleria

Aiheeseen liittyvät kokoelmat

Saatat olla kiinnostunut

Tarkettin muovimatto lastenhuoneessa ja kaksi leikkivää lasta
Vinyylilattian, vinyylilankun ja muovimaton asennusvinkkejä

Tässä muutama vinkki vinyylilankun ja muovimaton asennukseen.

Märkätilapäällysteet, vinyylilattiat ja kestävä kehitys
Märkätilapäällysteet, vinyylilattiat ja kestävä kehitys

Muovi tuntuu helposti materiaalilta, jota kannattaa välttää, jos pyrkii elämään ympäristölle kestävällä tavalla. Tekniikka on kuitenkin kehittynyt – Lue lisää työstämme kestävien vinyylilattioiden par