Muovimaton modernit kuosit

Muovimaton modernit kuosit

Lattia jonka kanssa on helppo elää

Muovimattomme on suunniteltu sinulle, joka haluat persoonallisen sisustuksen, mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin kuin siivoukseen. Muovimattojemme pinta kestää kulutusta ja tekee lattiasta helppohoitoisen. Lattia on lämmin ja hiljainen sekä mukavan tuntuinen jalan alla.

Kaikki vinyylilattiamme - muovimatot ja vinyylilankut - ovat ftalaatittomia ja niiden päästöt ovat erittäin alhaiset.

Valitse oma tyylisi keittöön...

Keittiö on usein kodin suosituin huone, ja sen lattia joutuu kovalle kulutukselle. Mallistoistamme löydät houkuttelevia graafisia kuoseja sekä selkeitä puu- ja kivikuoseja.

Muovimatto on käytännöllinen, kestävä, helppohoitoinen ja mukava jalan alla. Lattian suojaava pintakerros helpottaa siivousta. Siksi se on täydellinen keittiön lattia!

...tai eteiseen

Muovimatolla on monia etuja, mm. laaja valikoima upeita kuvioita sekä käytännölliset ominaisuudet.

Muovimatto kestää vettä ja kuraa loistavasti, ja lattia on nopea ja helppo siivota lasten likaisten kenkien jäljiltä tai kun saat yllätysvieraita. Laadukkaan pintakäsittelyn ansiosta lika ei tartu lattian.

Vinkki: hyvät kynnysmatot ulko-oven molemmin puolin vähentävät tehokkaasti hiekan ja kosteuden kulkeutumista sisään!

...ja lastenhuoneeseen

Muovimatto on unelmalattia lastenhuoneeseen: se on helppo pitää puhtaana ja lattia parantaa akustiikkaa - se on yksi markkinoiden hiljaisimmista lattiamateriaaleista. Muovimattomme edistävät hyvää sisäympäristöä, koska ne ovat ftalaatittomia ja niiden päästöt ovat erittäin alhaiset.

Käytännöllinen ja kestävä lattia, joka pitää pintansa aktiivisen perhe-elämän pyörteissä, mutta on myös designin puolesta kiinnostava moderniin kotiin.

Aiheeseen liittyvät mallistot