Aquarelle - kylpyhuoneen lattia ja seinä

Aquarelle - kylpyhuoneen lattia ja seinä

Helppohoitoinen ja tyylikäs

Kylpyhuone on eräs kodin tärkeimmistä huoneista. Siellä paitsi peseydytään, myös rentoudutaan ja virkistäydytään. Kylpyhuoneessa tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys. Lattian ja seinien designiin panostetaan yhä enemmän myös kylpyhuoneen sisustuksessa. Tarkettin Aquarelle-mallistosta löytyy vaihtoehtoja niin trenditietoiselle kuin klassiselle sisustajalle.

Mahdollisuuksien mallisto

Olemme ammentanut inspiraatiota nykyisistä ja tulevista suuntauksista ja kehittäneet kuoseja, joiden värit, materiaalit ja rakenteet ovat saaneet innoituksensa luonnosta. Erilaisiin orgaanisiin ja graafisiin painatuksiin yhdistettyinä ne muodostavat malliston, johon mahtuu kaikkea kansanperinteitä kunnioittavista ajattomista malleista aina klassisen elegantteihin ja rustiikkisiin kuoseihin.

Upean monipuolinen mallisto päästää luovuuden valloilleen ja auttaa luomaan kylpyhuoneen, joka heijastaa juuri sinun persoonallista tyyliäsi.

Perinteikästä ja ajatonta

Ajattomat lattiamateriaalimme henkivät boheemia talonpoikaistyyliä. Graafiset ja itämaiset kuviot antavat modernin ilmeen, joka vie ajatukset Välimerelle.

Klassista eleganssia

Mallistoon on haettu innoitusta ylellisistä ja hohdokkaista materiaaleista, esimerkiksi marmorista ja kultaisista yksityiskohdista. Myös klassinen ranskalainen liljakuvio, luonnonläheiset kuosit ja kukkaköynnökset näkyvät tämän teeman malleissa.

Tyylikästä maanläheisyyttää

Rouheiden betonia muistuttavien teollisuusvaikutteiden ja jalometallien kuten messingin yhdistelmä luo tilaan rauhallisen tunnelman ja modernin, pelkistetyn ilmeen. Jos olet aina haaveillut saavasi kylpyhuoneeseen betonikuoseja vesitiiviydestä tinkimättä, tilaisuutesi on koittanut!

Vesitiivistä designia

Kylpyhuoneen tyylikkyydellä ei ole merkitystä, jos vesitiiviydestä ei ole huolehdittu. Aquarelle-mallistolla on VT-märkätilahyväksyntä Ruotsissa eli se on vesitiivis ja täyttää alan tiukimmat vaatimukset. Seinäkuosit voidaan asentaa horisontaalisesti ja lattiamateriaali nostetaan seinälle. Näin liitoskohtia tulee useimmiten vain yksi ja kosteusvaurion riski vähenee. Seinän voi viimeistellä yhteensopivalla boordilla.

Helppohoitoinen ja hygieeninen

Aquarelle-malliston tuotteet ovat helppohoitoisia, ja niissä on puhtaanapitoa helpottava PUR-pintakäsittely. Kuivaa seinät ja lattia kumilastalla. Puhdista tarvittaessa miedolla vedestä ja yleispuhdistusaineesta valmistetulla liuoksella. Puhdista tarvittaessa emäksisellä puhdistusaineella (pH 10,1 - 11) poistaaksesi rasvaista likaa ja hapanta puhdistusainetta (pH 2 - 5,9) poistaaksesi kalkkisaostumia.

Huomaathan, että esimerkiksi hiusvärit, muoviset ja kumipohjaiset kylpyhuoneenmatot, muovipussien painoväri ja kumiaines voivat aiheuttaa värjäytymiä. Kumilastaa ei koskaan tule säilyttää lattiaa tai seinää vasten.

Aiheeseen liittyvät mallistot