Lakattu parketti

Lakattu parketti

Lakka tekee parketista kestävän ja kauniin

Parketin käyttö ei kuluta puuta itseään, vaan pintakäsittelyainetta. Parketin pintakäsittely on tärkeä lattian kestävyyden ja käyttöiän kannalta. Siksi kannattaa valita paras suoja kulutusta, naarmuja ja tahroja vastaan, jotta lattia säilyy kauniina pitkään. Kaikissa Tarkettin puulattioissa on kestävä Proteco -pintakäsittely, joka on yksi markkinoiden vahvimpia ja kestävimpiä. Proteco lakattu parketti suojaa parkettia erinomaisesti ja kuitenkin säilyttää puun aidon tunnun.

Puolikiiltävä Proteco-lakka

Lakkaa levitetään parketille useita kerroksia ja kovetetaan sen jälkeen, jotta lakattu parketti kestäisi hyvin kulutusta. Lakkaa annostellaan juuri oikea määrä - ei liian paksusti eikä liian ohuesti, jotta parketin luonnollinen rakenne ja syykuvio korostuvat kauniisti.

Proteco Natura -mattalakka

Proteco Natura on parketin mattalakka, joka levitetään samalla tavalla kuin puolikiiltävä Proteco. Se on yhtä hyvin kulutusta kestävä ja suojaa tehokkaasti lattiaa, sekä säilyttää lattian luonnollisen värin ja tunnun yhtä hyvin kuin öljyvahattu pinta. Lakattu parketti mattapinnalla vaatii kuitenkin hieman enemmän hoitoa, sillä esimerkiksi rasvajäljet näkyvät siinä helpommin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tarkettin ruutuparketti Noble Tammi Soho
Tammiparketti on luonnollisen tyylikäs lattia

Tammiparketti on suosittu lattia suomalaisten kodeissa sen tyylikkyyden, kestävyyden sekä ajattomuuden vuoksi. Tutustu tammiparkettivalikoimiimme täältä!

Hieno moderni vaalea Tarkettin parketti
Sauvaparketit – 1-sauvainen, 2-sauvainen vai 3-sauvainen parketti?

Pidätkö enemmän 1-sauvaisesta, 2-sauvaisesta vai 3-sauvaisesta parketista? Tutustu laajaan sauvaparkettimallistoomme ja löydä mieluisesi!

Valkoinen parketti skandinaavisessa makuuhuoneessa ja pieni koira
Mikä lattia sopii koiraperheeseen?

Mitä kannattaa ottaa huomioon kun olet ostamassa uutta lattiaa ja sinulla on koira? Listaamme tässä kunkin lattiatyypin edut.

Vaalean tammiparketin pitkät lankut sopivat moderniin olohuoneeseen
Muutama vinkki lattian ostoon

Uuden lattian valinta voi tuntua monimutkaiselta. Tässä muutama hyvä vinkki lattian ostoon.

Aiheeseen liittyvät mallistot