Lakattu parketti

Lakattu parketti

Lakka tekee parketista kestävän ja kauniin

Parketin käyttö ei kuluta puuta itseään, vaan pintakäsittelyainetta. Parketin pintakäsittely on tärkeä lattian kestävyyden ja käyttöiän kannalta. Siksi kannattaa valita paras suoja kulutusta, naarmuja ja tahroja vastaan, jotta lattia säilyy kauniina pitkään. Kaikissa Tarkettin puulattioissa on kestävä Proteco-pintakäsittely, joka on yksi markkinoiden vahvimpia ja kestävimpiä. Proteco suojaa parkettia erinomaisesti ja kuitenkin säilyttää puun aidon tunnun.

Puolikiiltävä Proteco-lakka

Parkettimme lakkaa levitetään useita kerroksia ja kovetetaan sen jälkeen, jotta lattia kestäisi hyvin kulutusta. Lakkaa annostellaan juuri oikea määrä - ei liian paksusti eikä liian ohuesti, jotta puun luonnollinen rakenne ja syykuvio korostuvat kauniisti.

Proteco Natura -mattalakka

Proteco Natura on mattalakka, joka levitetään samalla tavalla kuin puolikiiltävä Proteco. Se on yhtä hyvin kulutusta kestävä ja suojaa tehokkaasti lattiaa, sekä säilyttää lattian luonnollisen värin ja tunnun yhtä hyvin kuin öljyvahattu pinta. Mattainen pinta vaatii kuitenkin hieman enemmän hoitoa, sillä esimerkiksi rasvajäljet näkyvät siinä helpommin.

Aiheeseen liittyvät mallistot