Vinyylilankun avulla miellyttävä äänen taso kotiin

Vinyylilankun avulla miellyttävä äänen taso kotiin

Miellyttävä äänen taso kodin arjessa

Starfloor Click Ultimate –vinyylilankussa on askelääntä vaimentava vaahtopohja, joka tekee kodistasi hiljaisemman ja viihtyisämmän. Mallistossa on 12 puu- ja 3 kivikuosia. Kestävän komposiittirungon ansiosta lattia kestää suuria lämpötilan vaihteluita ja se voidaan asentaa myös tiloihin, joissa on suuret ikkunat. Starfloor Click Ultimate on myös täydellinen lattia vapaa-ajan asuntoihin, koska se kestää suurempia lämpötilan vaihteluita - kunhan lämpötila ei laske alle 10 asteen talvella eikä ylitä 60 astetta kesällä.

Kätevä ja kestävä

Kätevän lukkopontin ansioista lattia on helppo asentaa. Suojaava pintakäsittely tekee lattiasta kestävän ja on hyvä valinta esimerkiksi lapsiperheen lattiaksi. Kuten kaikki vinyylilattiat, se on lämpimän ja miellyttävän tuntuinen. 

Fiksu lattia remontointiin

Lukkoponttivinyyli on hyvä vaihtoehto remontointiin, koska tuote on suhteellisen ohut. Lattia voidaan usein asentaa vanhan lattian päälle, kunhan alusta on kova, tasainen ja joustamaton. Asennus on siistiä, koska lankkuja leikatessa ei synny pölyä. Starfloor Click Ultimate on ftalaatiton, päästöt ovat erittäin alhaiset ja lattia asennetaan ilman liimaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vinyylilankku
Kokemuksia vinyylilankkulattiasta

Keräsimme kokemuksia Starfloor Click vinyylilankkulattioistamme. Ne on helppo asentaa lukkopontin ansiosta sekä hyvännäköiset. Lue tästä lisää!

Valkoinen parketti skandinaavisessa makuuhuoneessa ja pieni koira
Mikä lattia sopii koiraperheeseen?

Mitä kannattaa ottaa huomioon kun olet ostamassa uutta lattiaa ja sinulla on koira? Listaamme tässä kunkin lattiatyypin edut.

Tarkettin muovimatto lastenhuoneessa ja kaksi leikkivää lasta
Vinyylilattian, vinyylilankun ja muovimaton asennusvinkkejä

Tässä muutama vinkki vinyylilankun ja muovimaton asennukseen.

Vaalean tammiparketin pitkät lankut sopivat moderniin olohuoneeseen
Muutama vinkki lattian ostoon

Uuden lattian valinta voi tuntua monimutkaiselta. Tässä muutama hyvä vinkki lattian ostoon.

Aiheeseen liittyvät mallistot