Öljyvaha on kestävä ja kaunis pinta

Parketin käyttö ei kuluta puuta itseään, vaan pintakäsittelyainetta. Parketin pintakäsittely on tärkeä lattian kestävyyden ja käyttöiän kannalta. Siksi kannattaa valita paras suoja kulutusta, naarmuja ja tahroja vastaan, jotta lattia säilyy kauniina pitkään. Kaikissa Tarkettin puulattioissa on kestävä Proteco-pintakäsittely, joka on yksi markkinoiden vahvimpia ja kestävimpiä. Proteco suojaa parkettia erinomaisesti ja kuitenkin säilyttää puun aidon tunnun.

Öljyvahatun parketin hoito-ohje

Öljyvaha

Öljyvahatun parketin pinta on silkinhohtoisen ja tuo kauniisti esiin puun luonnollisen olemuksen. Öljy tunkeutuu puun sisään ja parantaa sen kestävyyttä, kun taas vaha jää pintaan ja antaa hyvän suojan kulumista vastaan.

Öljyvahattu parketti on mainettaan helpompi hoitaa. Pölyt ja irtoroskat saa pois kätevästi imurilla tai kuivalla mikrokuitumopilla. Kun lattia likaantuu, puhdista se OSMOn Öljysaippualla. Tee pakkauksen ohjeen mukainen liuos ja laita sitä esimerkiksi suihkepulloon, jolla voit kätevästi kostuttaa mikrokuitumopin. Öljysaippua paitsi puhdistaa, myös hoitaa lattiaa jokaisella pesukerralla. Jos lattiallejää vettä moppauksen jälkeen, kuivaa se huolellisesti. 

Muutaman vuoden päästä lattia pitää todennäköisesti käsitellä OSMO Öljyvahalla. Katso tarkat ohjeet hoito-ohjeesta nettisivultamme.

Öljyvaha on peräisin kasvikunnasta, ja sisältää mm. auringonkukka-, pellava- ja soijaöljyä.

Öljyvahatun parketin hoito-ohje

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

SUOMEN ILMASTOON SUUNNITELLUT PARKETTILATTIAT

SUOMEN ILMASTOON SUUNNITELLUT PARKETTILATTIAT

Suomessa lämpötila ja ilmankosteus vaihtelevat paljon eri vuoden aikoina. Talvella asuntoja lämmitetään ja sisäilma kuivuu, jolloin puun kuidut supistuvat ja puuaines kutistuu. Kun ilma lämpenee kevää

Laaja valikoima parkettilattioita

LAAJA VALIKOIMA PARKETTILATTIOITA

Jokainen puulattia on ainutlaatuinen. Puulaji, väri, syykuvio, kuultovärjäys, viisteet ja pintakäsittely vaikuttavat lattian ulkonäköön.