Parkettilattiat

Parkettilattiat

Parkettilattiat

Parkettilattia on luonnollisen kestävä, ja väri ja syykuvio vaihtelevat siinä kauniisti, ja lattia antaa aidon lämpimän tunnun kotiisi. Parketti on tehty kokonaan puusta. Pinta on aina jalopuuta, mutta riippuen lattian paksuudesta rakenne voi olla erilainen. Tammi, saarni, pyökki, koivu, pähkinä tai vaahtera ovat esimerkkejä puulajeista, joista parketin pinta voi olla tehty.

Mallistomme

Löydä puun kauneus, ja tutustu laajaan mallistoomme parketteja ja puulattioita. Mallistot on kehitetty vastaamaan ajankohtaisia sisustustrendejä ja tyylejä, joilla luodaan kaunis koti.

Inspiroidu ajattoman puhtaasta designista, aidosta käsityöstä, luonteikkaista puupinnoista ja erikoisefekteistä. Löydät paljon vaihtoehtoja joista valita. Lue lisää mallistoistamme alta. Sivun alareunassa on myös hieman sisustusinspiraatiota ja vinkkejä parkettilattioista. 

 

Parketit - Noble

Noble on uusi upea tulkinta klassisesta ruutuparketista, nyt myös modernin kuvion kera. Puusauvojen suuntaisesti harjattu pinta ja himmeän luonnollinen öljyvaha antavat lattialle kauniin pinnan.

Parketit - Heritage

Heritage on aito rustiikki tammiparketti, luonnon itsensä muovaama. Luonnolliset yksityiskohdat antavat puulattialle tunteen satavuotisesta patinasta.

Parketit - Prestige

Parketissa on hienostunut ilme, jota korostaa luonnollisesti vanhentuneen puun ulkonäkö - aivan kuin tuuli ja vesi olisi kuluttanut lattiaa.

Parketit - Shade

Shade on mallisto, jossa on elegantteja lattioita ja laaja valikoima luonnollisia värejä. Kuultovärjättyjä parketteja ja upeita pintakäsittelyjä, jotka antavat huoneeseen lämmintä kodikkuutta.

Parketit - Pure

Pure-malliston lattiat ilmentävät puulajin luonnollisia sävyjä.

Parketit - Segno

Uusi parkettimallistomme Segno koostuu oikeasta ja vasemmasta laudasta, joiden avulla voidaan tehdä monia erilaisia kuvioita. Parketti voidaan asentaa perinteisen kalanruodon lisäksi usealla innovatiivisella tavalla.

Viva

Viva on puuviilulattia, joka kestää kulutusta erittäin hyvin. Ohut puulattia täydellinen ratkaisu kodin lattiaremonttiin.

Kuvagalleria

1-sauvainen, 2-sauvainen vai 3-sauvainen parketti?

Pidätkö enemmän 1-sauvaisesta, 2-sauvaisesta vai 3-sauvaisesta parketista? Tutustu laajaan mallistoomme.

Parketin asennus on helppoa!

Huolimatta siitä, että laitatko saarniparkettia makuuhuoneeseen tai tammiparkettia olohuoneeseen, haluamme opastaa sinua oikein.

Tammiparketti on luonnollisen tyylikäs lattia

Tammiparketti on ominaisuuksiensa, luonteensa ja ulkonäkönsä ansiosta yksi Suomen suosituimmista lattioista.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Valkoinen parketti skandinaavisessa makuuhuoneessa ja pieni koira
Mikä lattia sopii koiraperheeseen?

Mitä kannattaa ottaa huomioon kun olet ostamassa uutta lattiaa ja sinulla on koira? Listaamme tässä kunkin lattiatyypin edut.

Vaalean tammiparketin pitkät lankut sopivat moderniin olohuoneeseen
Muutama vinkki lattian ostoon

Uuden lattian valinta voi tuntua monimutkaiselta. Tässä muutama hyvä vinkki lattian ostoon.

Aiheeseen liittyvät mallistot