Uudet elegantit ja minimalistiset portaiden askelmakulmalistat ovat täydellinen ratkaisu modernien ja tyylikkäiden tilojen viimeistelyyn. Portaisiin saadaan kaunis ja kestävä ilme pienellä vaivalla. Listojen asennus on helppoa kätevän 2-lock-lukitusjärjestelmän ansiosta, joka takaa pitävän ja tiiviin liitoksen lattian ja portaan välillä. Voidaan asentaa niin asuntoihin kuin liiketiloihinkin kuten ravintolat, hotellit ja myymälät. Yläportaalle on oma lista, joka sallii lattian liikkeen, ja yhdistää portaat yläkerran lattiaan. Luonnollinen öljyvahattu pinta on helppohoitoinen.

Yhteensopivat sävyt

Askelmakulmalistat sopivat täydellisesti yhteen öljyvahatun parketin värin ja pinnan kanssa, jolloin lattiasta saadaan kauniin yhtenäinen kokonaisuus. Listat sopivat kolmeen öljyvahattuun parkettimallistoomme: Vintage, Prestige ja Heritage. Öljyvahattu pinta säilyttää puun luonnollisen, elegantin olemuksen ja suojaa sitä tehokkaasti.

 

Helppo siivous ja ylläpito

Askelmakulmalistat ja öljyvahattu parketti ovat helppohoitoisia. Useimmiten riittää pölyjen poistaminen imurilla tai kuivalla mikrokuitumopilla. Lian voit poistaa nihkeäksi kostutetulla mikrokuitumopilla. Mopin voi kätevästi kastella esimerkiksi suihkepullolla, johon on laimennettu Osmo Colorin Öljysaippuaa. Tarkista oikea annostelu pakkauksesta. Parketin kuluneet kohdat voi uudistaa Osmo Colorin öljyvahalla. Luonnonsävyisen öljyvahatun parketin pinnan voi korjata Osmon värittömällä öljyvahalla 3062. Sävytetyille parketeille Tarkett myy öljyvahatun parketin hoitosarjaa, jonka voi tilata parketin sävyn mukaan. Oikein hoidettu parketti kestää kauan kauniina. Lue lisää hoito-ohjeesta nettisivultamme tarkett.fi.

Askelmakulmalista Tarkett-puulattiaan

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Parketti on upea sisustuselementti

PARKETTI ON UPEA SISUSTUSELEMENTTI

Tarkettin upeissa parketeissa yhdistyvät perinteinen käsityötaito ja moderni laatu parhaalla tavalla. Atelier Collection -malliston hienostuneiden ja laadukkaiden lankkulattioiden materiaalina on...

Vinkkejä lattian valintaan

VINKKEJÄ LATTIAN VALINTAAN

Parketti, laminaatti, muovimatto, vinyylilankku...

SUOMEN ILMASTOON SUUNNITELLUT PARKETTILATTIAT

SUOMEN ILMASTOON SUUNNITELLUT PARKETTILATTIAT

Suomessa lämpötila ja ilmankosteus vaihtelevat paljon eri vuoden aikoina. Talvella asuntoja lämmitetään ja sisäilma kuivuu, jolloin puun kuidut supistuvat ja puuaines kutistuu. Kun ilma lämpenee kevää

Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä parkettilattioista

HYÖDYLLISTÄ TIETOA JA VINKKEJÄ PARKETTILATTIOISTA

Täältä löydät paljon tietoa parkettilattioista. Lue miten Tarkettin parketit on valmistettu kestämään Suomen vaativat ilmasto-olosuhteet.